• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati namjestili finale Kupa!

Finale fudbalskog Kupa Hrvatske između Dinama i Hajduka (3:0), odigrano 13. maja 2009. godine na Maksimiru, bilo je namješteno.

 Hrvati namjestili finale Kupa! Izvor: MONDO

Zagrebačke "Sportske novosti" došle su do dokumenata na osnovu kojih se dolazi do zaključka da su sportski direktor Dinama Zoran Mamić, Ante Šapina i sudija Bruno Marić režirali utakmicu u kojoj je trijumfovao šampion Hrvatske.

Arbitar Marić je već u prvom poluvremenu isključio dva fudbalera Hajduka i dosudio penal za Modre. Inače, sudija iz Daruvara je od kontrolora meča dobio vrlo dobru ocjenu (8.5).

U dokumentu koji posjeduju "Sportske novosti" detaljno je opisan posao u kome je spomenuti trojac imao pomoćnike, pa čak i kurire.

Još uvek nije poznato koliko je novca bilo u pitanju, ali prema tvrdnjama njemačkog državnog tužilaštva, koje je već kontaktirao Mamića, zarađeno je 1,4 miliona evra. Taj novac je kasnije uložen na azijsko kladioničarsko tržište.

Sa cijelom pričom upoznato je i rukovodstvo Hrvatskog fudbalskog saveza. Zorislav Srebrić, Vlatko Marković, kao i Damir Vrbanović uložili su sav svoj ugled da pokušaju da zataškaju, ali to im očigledno nije uspjelo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC