• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radiša: Iskustvo, disciplina i prazna mreža

Golmanu je, naravno, najvažnije da njegova ekipa ne primi gol. Isto misli i priželjkuje Radiša Ilić pred dvomeč sa Helsinkijem.

 Radiša: Iskustvo, disciplina i prazna mreža Izvor: MONDO

Čuvar mreže Partizana vjeruje da prvak Srbije može da ostvari povoljan tezultat u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. U utakmicama sa višestrukim šampionom Finske će crno-bijelima od velike koristi biti iskustvo, a treba li podsjećati da Aleksandar Stanojević u timu, pored Radiše Ilića, ima Mladena Krstajića, Sašu Ilića, Almamija Moreiru, Ivicu Ilijeva...

Kako i dolikuje iskusnima, tri dana pred meč sa Helsinkijem Radiša Ilić je prilično odmjeren, smiren, skroman, ali i dovoljno optimističan - taman po mjeri.

"Helsinki je ozbiljniji protivnik od Pjunika, mada su i Jermeni odličan tim, pa smatram da je u ovom trenutku najbitnije da se skoncentrišemo samo na prvi meč u Beogradu. Ako budemo djelovali timski i zajednički, uz disciplinu u igri kao u drugom poluvremenu protiv Pjunika u Beogradu, možemo se nadati povoljnom ishodu na ovom meču", rekao je 33-godšnji golman i dodao:

"Vrlo je bitno da ne primimo gol kod kuće, jer bi poslije toga moranje prebacili u dvorište rivala. Velika je stvar što smo tu, nas nekolicina veterana, koji to možemo da prepoznamo. Iskustvo je neophodno da se u životu ostvari bilo kakav cilj, pa tako i u fudbalu, ali da biste u tome uspjeli, sve to morate da prenesete na teren".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC