• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delibašić: Ja, grobar, da igram za Dinamo!?

"Ja u Dinamu? Kakva glupost", kaže Andrija Delibašić. "Jedini klub sa ovih prostora za koji mogu da igram je Partizan!", poručuje slobodni napadač.

 Delibašić: Ja, grobar, da igram za Dinamo!? Izvor: MONDO

Andrija Delibašić u Dinamu iz Zagreba!?

"Stvarno ne znam kome je bilo toliko dosadno da plasira takvu neistinu", izjavio je bivši napadač Partizana za "Sport", povodom pisanja hrvatskih medija o tome da se nalazi na listi želja "modrih", odnosno prvog čovjeka šampiona Hrvatske Zdravka Mamića.

"Naravno da od mog prelaska u Dinamo nema ništa. I da su me zvali iz Zagreba, samo bih se zahvalio i okrenuo na drugu stranu", dodao je Crnogorac, koji je prethodne sezone nosio dres španskog Erkulesa.

I, nije samo "Delija" povezivan sa Dinamom, već i sa Vojvodinom...

"Ni to nema veze sa istinom. Da se razumijemo, jedini klub sa naših prostora za koji bih igrao je Partizan", poručuje bivši ljubimac južne tribine.

On je na okruglo 100 prvenstvenih utakmica u crno-bijelom dresu postigao 48 golova, prije nego je 2004. godine otišao u Majorku, a potom bio pozajmljivan Benfiki, Bragi, AEK, Beiri Mar, Real Sosijedadu...

Prije dvije sezone, otišao je iz Majorke i potpisao za Erkules, za koji je postigao 20 prvenstvenih golova na 64 utakmice.

"Nadam se samo da su navijači Partizana, sa kojima sam uvijek imao sjajan odnos, povezivanje sa Dinamom shvatili kao glupost", dodaje Delibašić.

Nikšićaninu, rođenom 24. aprila 1981. godine je ovog ljeta istekao ugovor sa Erkulesom, članom druge španske lige. Gdje, ako ne u Partizan?

"Uskoro ću znati da li ostajem u Španiji ili idem negdje drugdje. Znam da to neće biti Vojvodina, a naročito ne Dinamo!", podvlači Delibašić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC