• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović skup za Zvezdu?

U nastojanju da ojača napad i pronađe adekvatnu zamjenu poslije odlaska Dejana Lekića u Osasunu, sportski menadžment Crvene zvezde zavirio je u komšijsko dvorište.

 Kaluđerović skup za Zvezdu? Izvor: MONDO

Ali, ne u pravcu Topčiderskog brda, već prema Banjici.

"Devetka" Rada, Andrija Kaluđerović, prošle sezone bio je jedan od najboljih napadača u Superligi. Kao takav, interesantan je i Crvenoj zvezdi.

Ali...

Između Kaluđerovića i crveno-bijelog dresa nalazi se visok zid, u vidu obeštećenja od pola miliona evra, koliko traži prvi čovjek "građevinara" Ranko Stojić. I ne samo to, piše "Sportski žurnal". Od Crvene zvezde se zahtijeva i procenat od narednog transfera Kaluđerovića u inostranstvo...

To, u ovom trenutku, nije nešto što na "Marakani" žele da plate, tako da je i dalje neizvjesno da li će napadač iz Bačke Topole zaigrati sa Ognjenom Koromanom, Dejanom Milovanovićem, Aleksandrom Jevtićem i ostalima naredne sezone.

Kaluđerović je rođen 5. jula 1987. godine u Bačkoj Topoli, a 2002. godine postao je član OFK Beograda, s tim što je punih pet sezona slat na pozajmice u Njegoš iz Lovćenca, Mačvu iz Šapca, Hajduk iz Beograda, Spartak iz Subotice i Radnički iz Pirota. Tek 2007. zaigrao je za "romantičare", a prošlog ljeta prešao je u Rad i postigao 20 golova na 45 mečeva.

Za srpske prilike, više nego odličan prosjek, naročito što je Rad poznat kao "tvrda" ekipa, koja ne igra pretjerano ofanzivno.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC