• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maradona: Ko mi pipne drugove...

"Ako bude falila dlaka sa glave bilo kog mog čovjeka, čak masera ili ekonoma, ja odoh", upozorio je Dijego Maradona prvog čovjeka Saveza.

 Maradona: Ko mi pipne drugove... Izvor: MONDO

Javio se Dijego...

Nakon što je predsjednik Argentinske fudbalske asocijacije Hulio Hrandona priznao da u toj zemlji "niko ne može da smijeni Dijega Maradonu osim Dijega Maradone", sam Maradona (49) iznio je svoje uslove.

Legendarni fudbaler želi da vodi "gaučose" bar do Mundijala 2014. godine u Brazilu, ali pod uslovom da zadrži kompletan stručni štab sa kojim je radio zaključno do "samouništenja" u četvrtfinalu SP u Južnoj Africi i poraza od Njemačke od 4:0.

Ali, upravo je Grandona kritikovao jednog od Maradoninih asistenata, takođe bivšeg reprezentativca Oskara Ruđerija.

"Ako bude falila dlaka sa glave bilo kog mog čovjeka, čak masera ili ekonoma, ja odoh", upozorio je Maradona, koji i dalje ima status božanstva u Argentini.

"Zaista želim da ostanem, ali to zavisi od Grandone", prebacio je Maradona lopticu u polje čovjeka, koji je nedugo poslije Mundijala i debakla protiv Nijemaca izjavio da je "Maradona jedini čovjek u Argentini koji može da radi šta hoće".

"Želim da nastavim avanturu, ali ne sa bilo kim. Izabrao sam te ljude... Želim da nastavim da radim sa njima. Tražio sam i nastaviću da tražim da Ruđeri bude uz mene. To je problem... O tome ću pričati sa Grandonom čim ga vidim", rekao je Maradona.

Grandona kaže da je "Maradona preuzeo reprezentaciju u teškim trenucima tokom kvalifikacija i da je izborio plasman na SP", kao i da je tamo "zauzeo peto mjesto, što je bolje nego na nekim prošlim turnirima", pa stoga "ne vidi razlog zašto Maradona ne bi nastavio da radi kao selektor".

Ipak, njemu smeta Ruđeri za kojeg kaže da "ima mnogo problema", ali ostaje nedorečen po pitanju prirode tih problema.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC