• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Manćini: Baloteli, ali i Tores!

Mančester siti ne zna kad je dosta...

 Manćini: Baloteli, ali i Tores! Izvor: MONDO

U danu kada je stigla informacija da su i Inter i Mario Baloteli prihvatili ponuđene uslove, Ostrvom je odjeknula još jača bomba.

"Tores je jedan od najboljih napadača u Evropi i već igra tri sezone u Premijer ligi, tako da poznaje stvari veoma dobro... Ali, sve zavisi od situacije. Ukoliko cijena bude prihvatljiva, mi ćemo poslati ponudu, a onda je na potezu on...", prokomentarisao je menadžer Mančester sitija Roberto Manćini mogućnost da upravo njegov (prebogati) klubu vlasništvu arapskih šeika, kupi Fernanda Toresa iz Liverpula.

Dan ranije, novi menadžer Liverpula Roj Hodžson, priznao je da nije u stanju da razriješi sukob između Toresa (26) i čelnika kluba, odnosno da ne može da spriječi eventualni transfer "El Ninja" sa Enfilda.

Nezvanično, u vrijeme Čelsijevog interesovanja za Toresa, Liverpul je "cijenio" igrača na astronomskih 70 miliona funti. Čelsi je odustao, ali da li će Mančester siti?

Taj klub navodno je dogovorio kupovinu Marija Balotelija iz Intera za oko 30 miliona evra, s tim da bi ta suma mogla da naraste za dodatnih pet miliona, u zavisnosti od učinka mladog napadača na "Istlendsu".

"Gazeta delo Sport" objavio je tekst u kojem tvrdi da je 19-godišnji fudbaler dobio četvorogodišnji ugovor, vrijedan četiri miliona funti po sezoni i da se promocija očekuje svakog dana. Takođe, isti list piše da su najbolji prijatelji Marija Balotelija napravili žurku njemu u čast, u milanskom kafiću "Van Gog", u Ulici Bertani, kao i da mu je tada data poruka na kojoj je pisalo:

"Čak i 1.000 kilometara daleko, ti ćeš uvijek biti u našim srcima".

"Upravo kod mene Mario je dobio šansu u Interu. Još tada, shvatio sam kakav je potencijal. Biću presrećan kada ga budem vidio u Mančester sitiju", rekao je Manćini, koji se požalio na činjenicu da klubovi žele da "odrape" šeike.

"Kada se Mančester siti raspituje za fudbalera vrijednog deset miliona funti, klub traži 20 miliona. To nije dobro za nas", dodao je Manćini, aludirajući na cjenkanje sa Aston Vilom oko Džejmsa Milnera.

Dok kupuje igrače, Manćini možda ni ne razmišlja o tome šta će da radi sa onima koji su već pod ugovorom u klubu, a trenutno ih ima 37, uz dvojicu pozajmljenih, od kojih je jedan Robinjo (Santos, pozajmica ističe 4. avgusta).

Dok jure Balotelija i Toresa, samo u napadu, Mančester siti na platnom spisku ima već Robinja, Emanuela Adebajora, Roke Santa Kruza, Karlosa Teveza, Krejga Belamija, Žoa...

Nedavno, Manćini je izjavio da će klub prodavati fudbalere i da je njemu potrebna grupa od 25 igrača za cijelu sezonu. Dakle, svaki treći je potencijalno "suvišan".

Samo ovog ljeta, Siti je kupio Jaju Turea (Barselona), Džeroma Boatenga (HSV), Aleksandra Kolarova (Lacio) i Davida Silvu (Valensija).

Otišli su, za sada, Benjani Mvaruvari (slobodan igrač), Martin Petrov (Bolton), Silvinjo (slobodan igrač) i Valerij Božinov (Parma).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC