• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HRVATSKA: Mamić o namještanju, četnicima...

"Dinamo ne namješta utakmice, sram vas bilo što to možete i da pomislite...Ćiro Blažević je gori od četnika i Ahmadinedžada", grmi Zdravko Mamić.

 HRVATSKA: Mamić o namještanju, četnicima... Izvor: MONDO

Ori se Maksimir, ponovo urla Zdravko Mamić, prvi čovek zagrebačkog Dinama.

Vijest hrvatskih medija da postoji sumnja da je prošlogodišnje finale kupa između Dinama i Hajduka namješteno, podiglo je "tlak" čelnika zagrebačkog kluba do usijanja!

U centru istrage istražnih organa je Mamićev mlađi brat, Zoran, koji se tereti da je zajedno sa kladioničarskom mafijom i sudijskoj organizacijom u Hrvatskoj namjestio ishod meča (Dinamo dobio 3:0). A jedan Hrvat je zbog pravilne "dojave" bio "dobar" 1,4 miliona evra!

Sve to istražuju njemačko državno tužilaštvo i tamošnje tajne službe, koje su ponudile saradnju nadležnim hrvatskim organima, pa se čak najavljuju nova privođenja pripadnika fudbalske mafije, opsežnija nego u nedavnoj akciji nazvanoj "Ofsajd" (početkom juna u toj akciji privedena su 22 fudbalera i fudbalskih radnika zbog sumnje da su učestvovali u namještanju utakmica Prve hrvatske fudbalske lige i prevarama u klađenjima".

"Šerif od Maksimira", Zdravko Mamić organizovao je tim povodom vanrednu konferenciju za medije, na kojoj je sipao bez stanke, optužujući i medije i Ćiru Blaževića i odbacio bilo kakve optužbe da je Dinamo nameštao utakmice.

Ne, ne, Dinamo to ne radi, izašlo je iz Mamićevih usta.

A onda "omaž" Ćiri Blaževiću, koji je bio u Nionu na saslušanju o tim stvarima u fudbalskom svijetu u Hrvatskoj.

"Sto Hrvata je bilo u Nionu na saslušanju, između ostalih i naš golman Turina poslije utakmice sa Arsenalom, to je normalno, pa šta? Ono što je Ćiro Blažević rekao na saslušanju, to ti ne bi napravio ni najgori neprijatelj. Bio je Hrvat u pravom svjetlu, uz njega ti ne treba ni četnik, ni Ahmadinedžad", rekao je Mamić.

Naravno, stao je u odbranu svog brata Zorana, koji je takođe bio na saslušanju u UEFA, ali njegov stariji braca tvrdi da je tamo išao isključivo kao svjedok.

"Kako možete čovjeka od 39 godina optužiti za tako nešto (namještanje)!? To je isto kao da ja vas optužim da su vaši očevi i đedovi ubijali u Jasenovcu. Sram vas može biti! Dinamo nema veze s takvim stvarima", rekao je Mamić.

Prvi čovjek Dinama poručio je policiji da bi joj bilo bolje da "pročešlja" poslovanje Elektro-privrede Hrvatske, čije je čelnike optužio da su ga ucjenjivali da im pepusti Dinamo!

A onda je "počastio" i medije i novinare, kojima je ovog puta j... mater zbog navodnog upoređivanja sa Jocom Amsterdamom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC