• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK BEOGRAD: A što da ne idemo na pobjedu!?

Trener OFK Beograda ubijeđen da se njegov tim neće osramotiti u duelima sa Galatasarajem

 OFK BEOGRAD: A što da ne idemo na pobjedu!? Izvor: MONDO

Za mladu ekipu OFK Beograda četvrtak će biti lijepa prilika da vidi kako to izgleda igrati veliku međunarodnu utakmicu, protiv mnogih zvijezda evropskog i svjetskog fudbala.

Beogradski "romantičari" su, bez sumnje, autsajderi u mečevima protiv Galatasaraja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali u fudbalu ne pobjeđuju uvijek novac i imena.

Sa tom filozofijom, ekipa Milana Đurđevića i ide u Istanbul.

"Nama nadu ne može niko da uzme, ići ćemo da pobijedimo, koliko god to nerealno zvučalo, ali kako momcima da kažem da idemo da izgubimo!? Kada izađete na teren, samo po sebi se nameće da idete na pobjedu ko god bio protivnik", rekao je Đurđević na konferenciji za novinare.

Strateg plavo-bijelih je u svakoj rečenici pokušao da okuraži svoj mladi tim.

"Velika je čast i zadovoljstvo što ćemo ukrstiti koplja sa jednim klubom takvog renomea. Bespotrebno je da pričamo o kvalitetima igrača i organizaciji kluba protiv kluba koji igramo. U poslednje vrijeme, Galatasaraj je na pripremama igrao samo sa turskim igračima, ostali su odmarali, ali i taj tim je suv kvalitet. To je samo jedan sjajan motiv da se izbore sa svjetskim veličinama i da steknu veliko iskustvo u svom životu. Siguran sam da im neće biti lako kad izađu na teren, ali znam da će momci dati sve od sebe da pokažu šta i koliko vrijede", rekao je Đurđević.

On je rekao da će to biti prilika da njegov tim pokaže šta zna i umije i poručio: "Siguran sam da će Evropa vidjeti mlade i perspektivne igrače iz OFK Beograda".

"Najveće bogatstvo je što će moji igrači videti Elana, Harija Kjuela, Baroša i druge vrhunske igrače, što će moći da se uporede na terenu i vidjeti da su i oni ljudi od krvi i mesa i iz te utakmice će dobiti samopouzdanje", zaključio je trener OFK Beograda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC