• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zdjelar pozvao navijače: Zajedno protiv Radničkog

Autor mondo.rs

Partizan na krilima ubedljive pobede protiv Čukaričkog dočekuje Radnički u prvom meču polufinala Kupa Srbije. Saša Zdjelar poziva pristalice crno-belih da u sredu u što većem broju dođu u Humsku.

 Sasa-Zdjelar-Partizan-Radnicki Izvor: MN PRESS

Fudbalere Partizana u sredu očekuje možda i najvažnija utakmica ove sezone protiv Radničkog iz Niša u polufinalu Kupa Srbije. Prvi duel igra se u Humskoj, dok je revanš j15. maja na Čairu.


 Izabranici Sava Miloševića u subotu su protiv Čukaričkog napravili lepu uvertiru za duel sa Nišlijama. Partizan je pobedio 3:0, a strelca trećeg gola bio je Saša Zdjelar.

"Nisam dugo postigao gol, imao sam asistencije, tako da mi ovaj mnogo znači i nadam se da ću postići još neki", rekao je vezni fudbaler Partizana za klupski sajt. 

Za razliku od meča koji je odigran pre desetak dana, kada je "parni valjka" posle preokreta pobedio "brđane" 3:2, u subotu je rezultatska neizvesnost izostala.

"Da smo tokom sezone bili na nivou kao juče - imali bismo mnogo više bodova, ali šta je tu je, igraćemo do kraja i daćemo maksimum. Čestitao bih mojim saigračima sigurno da nije lako pobediti istog protivnika dva puta", dodao je Zdjelar.

Nemac koji obožava Partizan - kakva priča!

Mladi fudbaler iznosi i očekivanja pred Radnički.

"Svi znaju da nam je Kup mnogo važan i da ćemo u ovoj utakmici dati sve što možemo da budemo bolji od Nišlija. Mislim da će Radnički igrati kao što su i prošlu utakmicu - zatvoreno i čekaće te šanse iz presečene lopte i neke kontre. Pozivamo navijače da dođu  da nas  podrže, jer će nam biti lakše da zajedno ostvarimo cilj, a to je pobeda i Kup", podvukao je Saša Zdjelar.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC