• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep: Naredna tri meča kao tri finala

Autor mondo.rs

Menadžer Mančester sitija kaže da su mu utakmice protiv Totenhema i Mančester junajteda odavno "zaokružene" u kalendaru.

Mančester siti nalazi se na početku sedmodnevnog perioda koji bi mogao da odredi stepen uspešnosti čitave njegove sezone.

U sredu uveče na programu je revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Totenhema, u kome treba da nadoknadi 0:1 iz Londona, već u subotu sledi još jedan okršaj sa Totenhemom, ali u Premijer ligi, pa naredne srede gradski derbi sa Junajtedom na "Old Trafordu".

"Ako ne pobedimo u svim ovim utakmicama, ispašćemo iz trke za dva trofeja. One su za nas kao finala. Nedeljama unazad mi je jasno da će biti tako, nije da sam to shvatio tek pre nekoliko dana", izjavio je Pep Gvardiola.

Njegovi izabranici već su osvojili Liga kup i plasirali se u finale FA kupa, gde će se 18. maja sastati sa Votfordom.

Ako bi uspeli da dobiju naredna tri meča, produžili bi san o "kvadraplu", odnosno osvajanju sva četiri trofeja, što su nedavno i sami rekli da je nerealno očekivati.

Tako nešto nije uspelo nijednom engleskom klubu.

"Sve utakmice su teške, a nemamo vremena za odmor. Na nivou sezone odigraćemo devet, 10, 11 utakmica više od Liverpula, ali to je izazov koji oberučke prihvatam".

Menadžer "građana" dodao je da ga zanima kako će se navijači ponašati u revanšu protiv Totenhema.

"Ako bude kao protiv Liverpula u januaru, to će biti dovoljno za mene. Ustvari, voleo bih da bude malo bolje. Želim da vidim da li im je zaista stalo da se plasiramo u polufinale".

Siti bi se u slučaju trijumfa sastao sa zahuktalim Ajaksom, sa kojim je vezan preko svog nekadašnjeg trenera u Barseloni, pokojnog Johana Krojfa.

Dušan Tadić i "kopljanici" su posle Real Madrida eliminisali i Juventus na njegovom stadionu, čime su postali legitimni kandidati za titulu prvaka Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC