• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MONDO ispratio najboljeg selektora na more

Marko Vranić, pobjednik igrice MONDO SELEKTOR, dobio zaslužene nagrade - ljetovanje za dvoje u Grčkoj i Sony Ericsson X10.

 MONDO ispratio najboljeg selektora na more Izvor: MONDO

Srbija ima više od milion selektora koji bi nešto rekli, zamjerili ili posavjetovali jedinog legitimnog, Radomira Antića. Međutim, samo je jedan koji možda ima pravo da mu se obrati, a to je Marko Vranić.

Ne samo što je 25-godišnji Užičanin "zemljak" Radomira Antića već zato što je u praksi dokazao da "zna znanje". Marko Vranić je pobjednik igrice MONDO SELEKTOR, koja je tokom minulog Mundijala u Južnoj Africi imala 17.349 učesnika.

U redakciji MONDA dobio je zaslužene nagrade - ljetovanje za dvoje u Grčkoj i telefon Sony Ericsson X10. Njegova ekipa "Gloryhunters" sakupila je 348 poena.

"Dobro je kad se spoje zadovoljstvo i korist", bio je prvi komentar Marka Vranića po dobijanju nagrade.



"Tokom dana sam pravio izmjene na MONDO webu, uveče bih sjedio u kafiću, gledao sa društvom utakmice i brojao poene preko wapa", objasnio je student pravnog fakulteta da je bio posvećen igrici.

Do pobjede ga je u posljednjem kolu doveo sljedeći sastav: Stekelenburg (Holandija), Đovani van Bronhorst (Holandija), Maksimilijano Pereira (Urugvaj), Pike (Španija), Kapdevila (Španija), Mertezaker (Njemačka), Alvaro Pereira (Urugvaj), Arevalo (Urugvaj), Snajder (Holandija), Vilja (Španija), Forlan (Urugvaj).

A kako je to počelo?

"Moji drugari i ja smo napravili internu ligu u okviru MONDO SELEKTORA, da vidimo ko je od nas najbolji. Ali, onda sam shvatio da mi se ukazuje prilika za veće domete".

Zanimljivo je da u sastavu nije imao Nemanju Vidića, iako je zvezdaš i iako su iz istog grada.

"Nemanja mi je javljao koga da stavljam", nasmijao se Marko Vranić i dodao:

"Vidić nije bio isplativ za ovu igricu".


Mnogi misle da je za uspjeh u ovakvoj igrici sreća presudan faktor, ali ne i pobjednik. On apostrofira značaj poznavanja fudbala.

"Sreća je uvek neophodna, ali sport pratim do detalja", nastavio je Marko Vranić.

"I to sve preko MONDA. Pretplatio sam se na 3G i stalno na MONDU pratim vijesti iz Zvezde, različitih sportova, ali i Srbije, vremensku prognozu, bioskopski repretoar"...

Sada će na ljetovanje, sa novim telefonom. Ali, nije sve išlo kao po loju, naročito tokom finala Svjetskog prvenstva, između Španije i Holandije.

"Uhvatio sam sebe da ne uživam u fudbalu već pratim samo svoje igrače. Kada je Inijesta dao gol u posljednjim trenucima produžetka pomislio sam: 'Zar je moguće da ću da jedan bod da izgubim u 120. minutu iako sam posljednjih nekoliko kola bio prvi?!"

Ipak, precizan proračun pokazao je da je pobijedio.

"Najviše poena mi je donio Dijego Forlan, a od igrača od kojih se nije očekivalo mnogo, najviše sam profitirao na drugom Urugvajcu, Maksiju Pereiri", završio je priču Marko Vranić i, sa osmjehom na licu, otišao da se pakuje pred put u Grčku.

Marko Vranić će titulu najboljeg MONDO SELEKTORA početi da brani već za dvije nedelje kada startuje Fantasy Premijer League na našem portalu, a ostali učesnici će imati priliku da ga nadmaše.

(MONDO, foto MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC