• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: Ispunjavamo želje; Iliev krio suze

Iliev umalo zaplakao od sreće zbog povratka u Humsku, Krstajić kaže da su tu da ispunjavaju želje navijačima.

 Krstajić: Ispunjavamo želje; Iliev krio suze Izvor: MONDO

Navijači su ispratili igrače Partizana pjesmom: "Liga šampiona, nananana". Crno-bijeli vjeruju da je taj san ostvariv, ali uprkos ubjedljivoj pobjedi u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za LŠ protiv Helsinkija i dalje niko nije spreman da kaže da su već u 4. kolu.

"Miša Tumbas je prognozirao 2:0, šef (Aleksandar Stanojević) 3:0 i obojici smo ispunili želje", našalio se na početku razgovora sa novinarima kapiten Mladen Krstajić i nastavio:

"Prije utakmice smo se nadali da ćemo dobiti bez primljenog gola i pokazali smo da smo dobra ekipa. Prvo poluvrijeme smo odigrali pefketno, u nastavku smo mali pali, ali smo držali koncetraciju svih 90 minuta. Kada kažem da smo u prvom dijelu igrali perfektno to znači da smo znali da su odlični iz prekida i da im nismo dozvolili nijedan centaršut. Ovako Partizan treba da igra".

Krstajić je zamijenjen u 71. minutu, a bio je i upitnikom za ovaj meč zbog povrede zadnje lože. "Nisam mogao više da izdržim, osjećao sam bol i grčeve", objasnio je kapiten crno-bijelih.

Zbog povrede je zamijenjen i Moreira, ali je riječ samo o manjoj distoriziji skočnog zgloba i očekuje se da se vrlo brzo vrati u ekipu.

Ivica Iliev nije mogao da sanja bolji povratak u Partizan. Golom u 7. minutu načeo je Helsinki i, na iznenađenje mnogih, ostao na terenu svih 90 minuta.

"Iznenadio sam i sebe! Ni u najluđim snovima nisam očekivao da ću na terenu ostati cijelu utakmicu. Najsrećeniji sam zbog ubjedljive pobjede. Nevjerovatan je osjećaj da Saletovo (Ilića) i moje ime ponovo budu zajedno na semaforu. Ni u igri nam se nije ništa promijenilo, sve je kao nekada. Raduje me i to kakvu sam saradnju imao sa Kleom poslije samo nekoliko zajedničkih treninga".

Utisak sa tribina je bio da Helsinki nije pružio ni dio onoga što se očekivalo od šampiona Finske.

"Nikada ne treba omalovažavati protivnika. Ako to činimo onda to radimo i sa našom pobjedom i sa našim kvalitetom. Volio bih da i u četvrtoj rundi kvakifikacija opet našeg protivnika ovako omalovažavate", našalio se Iliev.

Iliev i Ilić na terenu, Mateus u loži...Slučajno ili ne, Partizan opet ka Ligi šampiona, kao prije sedam godina, kada su njih trojica kreirali veliki uspjeh.

"Ništa nije slučajno, nadam se da će biti kao 2003. Ne bih da dajem bombastične izjave, ali kada sam se vratio u Partizan rekao sam da možemo u Ligu šampiona. Sada je lakše nego prije sedam godina. Ne kažem da smo mi vanzemaljci, ali ni Bazel, ni Kopenhagen nisu mnogo bolji od nas", rekao je Iliev.

Kada je postigao gol Iliev je pretrčao cijeli teren kako bi došao do južne tribine da radost podijeli sa Grobarima. Upitan da li je to planirao, Iliev se našalio na svoj račun: "Kako ja da planiram slavlje? Pa kad sam ja to pa davao golove?".

"Išao sam da im se zahvalim i za mojih prvih šest, sedam godina u Partizanu", rekao je Iliev i dodao: "Kada sam na početku utakmice čuo sa tribina pjesmu 'Fudbalski to je hram...' jedva sam se suzdržao da ne zaplačem".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC