• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Mrđa u Partizanu? Nije tačno!

Iz Vojvodine demantuju informacije u Beogradu da je Mrđa novi igrač Partizana. "Nema pregovora o tome", tvrdi sportski direktor "lala".

 VOJVODINA: Mrđa u Partizanu? Nije tačno! Izvor: MONDO

Pojedini beogradski mediji plasirali su u četvrtak poslije podne informaciju da su se Partizan i Vojvodina dogovorili i da će Dragan Mrđa postati novi igrač srpskog šampiona.

Navodno je Partizan pristao da najboljeg strijelca Jelen Superlige u prošloj sezoni plati čak 1,5 milion evra i to u četiri rate.

Sportski direktor Vojvodine Miodrag Pantelić za MONDO, međutim, negira tu informaciju.

"Nema ništa od toga. Nije tačno da smo se dogovorili, to je sigurno", bila je prva reakcija Pantelića na tu informaciju.

Upitan da li to znači da se pregovori nastavljaju, Pantelić se nije dao iznenaditi. "Pregovori? Nikakvi pregovori, koliko ja znam, nisu ni vođeni".

Predsjednik Vojvodine Ratko Butorović i Upravni odbor novosadskog kluba odavno su zauzeli stav da nijedan igrač iz najstarijeg srpskog superligaša ne može da pojačava redove najvećih rivala iz Beograda - Partizana ili Crvene zvezde.

Da li je to zacementiran stav ili postoji mogućnost da se promijeni, pitali smo sportskog direktora Vojvodine.

"Zna se da je na inciijativu predsjednika, Upravni odbor zauzeo taj stav i to bi značilo da sada UO trebalo da zasjeda i promijeni odluku, ali to se nije desilo. O tome (prodaji Mrđe u Partizan) uopšte nismo diskutovali", poručio je Pantelić.

Sve ovo što nam je rekao Pantelić ne mora da bude i istinito, ali je zvučao ubjedljivo. Ipak, sportska štampa danima piše da su pregovori čelnika dva kluba vođeni i da je pitanje dana kada će Mrđa ponijeti crno-bijeli dres...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC