• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zakarić: Derbi se dobija htijenjem i izgaranjem

Autor mondo.rs

Fudbaler Partizana napominje da za derbi nikada nije bio bitan izgled tabele, već želja i htijenje fudbalera.

 Izjava Goran Zakarić pred derbi sa Zvezdom u plej pfu Superlige Srbije Izvor: MN PRESS

Partizan je odAVno ispao iz šampionske trke, dok je Crvena zvezda na korak od odbrane titule. Međutim, uprkos ovoj činjenici, "vječiti rivali" imaće u četvrtak imperativ.

"Parni valjak" očekuje borba za Evropu, dok će crveno-bijeli pokušati da već u četvrtak jednom rukom zgrabe pehar šampiona. I jednima i drugima zarad ovih ciljeva neophodna je pobjeda...

Goran Zakarić, vezni fudbaler Partizana, vjeruje da će on i saigrači napraviti iskorak u odnosu na dvije prethodne utakmice sa Zvezdom, kada su crno-bijeli oba puta vodili, a na kraju, iako su bili autsajderi, nezadovoljni osvojenim bodom napuštali teren.

"Znamo koja je to utakmica, šta predstavlja za igrače i klubove. Ako budemo agresivni i borbeni možemo da napravimo dobar rezultat. U prethodna dva derbija bili smo kvalitetniji, nadam se da ćemo i sutra biti u tom sjaju", rekao je reprezentativac BiH.

Zakarić je napomenuo da u derbijima nikada nije bilo bitno stanje na tabeli, pa tako neće ni u četvrtak.

"Nije bitno stanje na tabeli, nego borba, volja, htijenje, izgaranje... Moramo da budemo koncentrisani, ako ispoštujemo zamisli šefa bićemo i zadovoljni."

Na pitanje novinara da li je vrijeme da poslije derbija Sarajeva postigne gol i u derbiju Beograda, odgovorio je: "Daću sve od sebe. Svi bismo voljeli da damo ili namjestimo gol, međutim, bitniji je kolektiv. Bitno je da se ostvari pobjeda, da svi budemo zadovoljni poslije utakmice. Kroz treninge gledamo situacije koje bi nam donijele mogućnost da zaprijetimo Zvezdinom golu, uz pomoć trenera i njegovih pomoćnika ćemo obratiti pažnju na to", podvukao je Goran Zakarić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC