• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić može da odahne...Rajevac ostaje u Gani

Data riječ za Milovana Rajevca je svetinja. A mediji u Gani tvrde da je dogovoreno da srpski stručnjak i u naredne četiri godine vodi "Crne zvezde".

 Antić može da odahne...Rajevac ostaje u Gani Izvor: MONDO

Milovan Rajevac je sa reprezentacijom Gane napravio pravo iznenađenje na Mundijalu u Južnoj Africi i malo je nedostajalo da "Crne zvezde" postanu prvi afrički tim koji se domogao polufinala jednog svjetskog prvenstva. Odlučio je jedan neiskorišćen penal...

Ipak, u Gani ne žele da se odreknu srpskog stručnjaka, koji je došao kao priličan anonimus za tamošnje fudbalske krugove, a preko noći je "Milo", kako ga zovu u toj afričkoj zemlji, postao miljenik nacije.

Prema izvorima medija u Gani, Fudbalski savez Gane je dogovorio novi, četvorogodišnji ugovor sa Rajevcem.

Taj dogovor biće zvanično objelodanjen neposredno prije isteka sadašnjeg ugovora Rajevca sa FS Gane.

Mediji u Gani citiraju neimenovani izvor iz fudbalske organizacije te zemlje, sklopljen je dogovor da Rajevac predvodi "Crne zvezde" u naredne četiri godine, odnosno da ih odvede i na naredni Mundijal (2014. godine u Brazilu) sa ciljem da se ode stepenik više. A to znači - polufinale...

Ostalo je, dodaju ti mediji, da se dogovore još neki "sitniji detalji", ali načelan pristanak Rajevca postoji.

Taj izvor iz FS Gane je dodao i da nisu vođeni nikakvi pregovori sa bilo kojim drugim trenerom, a navodno je za ovaj posao zainteresovan i nekadašnji selektor reprezentacije Srbije i Partizana - Miroslav Đukić.

U nedavnom intervjuu za sajt Fudbalskog saveza Gane, Rajevac je rekao da želi da ostane selektor "Crnih zvezda" i istakao da tim koji je uspješno vodio na Mundijalu ima svijetlu budućnost i veliki potencijal.

"Iako sam dobio neke ponude, želim da nastavim da radim ovde. Ovde sam srećan. Želim da podvučem da nije bilo reči o novcu, niti je to ikada bila tema mojih razgovora sa čelnicima FS Gane. U ovom timu ima dosta mladih fudbalera, tako da postoji 'srce ekipe' za Mundijal 2014. godine", rekao je Rajevac.

Poslije tog intervjua oglasili su se i njegovi menadžeri, koji su istakli da Rajevac nije vodio nikakve pregovore sa bilo kojim drugim savezom, uključujući srpski i da je za njega "data riječ svetinja".

"Milovan Rajevac je častan čovjek koji nikada neće pregaziti obećanje dato Fudbalskom savezu Gane. Iako još nije produžio ugovor, njegova riječ data FS Gane je jača od potpisa", rekli su tada njegovi zastupnici.

Rajevac će predvoditi ekipu Gane sredinom narednog mjeseca u prijateljskom meču protiv Južne Afrike u Johanesburgu, što će biti prva utakmica poslije Mundijala.

Očekuje se da u tim ubaci nekoliko novih igrača, kako bi vidio da li su kadri da postanu dio nacionalnog tima, koji u septembru očekuju prve kvalifikacione utakmice za naredni Afrički kup nacija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC