• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep Gvardiola: Još nismo šampioni!

Autori mondo.ba Autori Anadolija

"Igračima sam rekao da ne čitaju novine i portale, da ne gledaju televiziju. Moraju se odmoriti do naredne utakmice", rekao je Pep Gvardiola nakon sinoćnje pobjede u gradskom derbiju protiv Mančester junajteda, rezultatom 2:0

"Treba biti miran. Još nismo šampioni. Igračima sam rekao da ne čitaju novine i portale, da ne gledaju televiziju. Moraju se odmoriti do naredne utakmice", rekao je Pep Guardiola nakon što se njegov tim sinoćnjim gostujućim trijumfom vratio lidersku poziciju Premijer lige i tri kola prije kraja šampionata ima bod više od Liverpoola (89:88).

"Liverpul se trudi da nas stigne i sve što su uradili tokom sezone je nevjerovatno. Međutim, sve je u našim rukama. Čeka nas pakao protiv Barnlija", smatra Gvardiola.


Siti će u nedjelju u 36. kolu Premijer lige biti gost Barnlija koji se bori za opstanak, dok će Liverpool sutra dočekati fenjeraša na tabeli, otpisani Hadersfild.

Do kraja prvenstva Siti će igrati kući sa Lesterom i u posljednjem kolu gostovati kod Brajtona. "Redsi" će u 37. kolu na gostovanje Njukastlu pa će dočekati Vulverhempton.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC