• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Press na "Čairu": Monolog, polemika, "brat" i zagrljaj!

Autor mondo.rs

"Stariji sam, ispoštuj me. Ti si moj drug!", rekao je Krunić s podignutim prstom obraćajući se Šarcu, a potom ga zagrlio. Čudna konferencija za medije posle remija u Nišu tokom koje je trener Čuke govorio i o Lalatoviću, Milojeviću...

 Press na "Čairu": Monolog, polemika, "brat" i zagrljaj! Izvor: MN PRESS

Čudna utakmica, čudna i konferencija za medije!

Simo Krunić nije dočekao da sa klupe vidi pogodak Luke Stojanovića za remi u 91. minutu protiv Radničkog (2:2) pošto ga je arbitar Petar Piper isključio, kao i Vidaka Bratića, tako da su njih dvojica "pretrčavali" čitav teren u nadoknadi vremena, kako bi stigli do svlačionica.

Nismo videli šta se dogodilo između dvojice trenera, ali je očigledno bilo "vatre" zbog čega je o tome na konferenciji za medije govorio i trener Čukaričkog.

Čestitao je obema ekipama na "vrhunskoj borbi do poslednjeg minuta", a onda se osvrnuo na čitav incident govorivši pritom i o Nenadu Lalatoviću, koji nije vodio Radnički ovog popodneva, kao i o Vladanu Milojeviću.

"Neću da pričam o mom prijatelju Lalatoviću, ne smem! Šarac, Bratić i on su moji prijatelji. Ali, ne sme tvoj drugi pomoćnik da se tvoj pomoć zaleće na mene. Znaš ti dobro kako ti reaguješ, ali znaj da sam se ja borio za Čukarički, ne bojim se nikoga, ne dam na sebe, nikad neću dati na sebe", kazao je Simo Krunić koji je držao monolog dva-tri minuta.

"Sto puta sam pričao o ličnim stvarima na konferencijama, nisam ja niko i ništa, mali trener, Miloje i Lalat su bolji od mene, ali sam im zamerio što su skočili na mene. I kad nisu u pravu znaju šta je tenzija. Znaju dobro šta su Matijašević i Obradović, bili su u Čukaričkom, znaju šta je taj klub. Iz poštovanja prema tom klubu ne treba da napadaju glavnog trenera tog kluba".

"Nisam ja niko i ništa, mali trener, ali ginem za svoj klub. To znaju i Ivica i Novica Tončev, to zna Terzić, spominjem svoje prijatelje u fudbalu... Ja sam bogat čovek, verujte da jesam jer imam prave prijatelje. Ivice, poginuli smo danas i svaki put ćemo", kazao je Krunić i potom se okrenuo na meč.

"Bila je odlična utakmica, borbena i dinamična. Čestitam mojim igračima na svemu što su poručili do današnjeg dana. Moramo izdržati do kraja, ja prvi, vi za mnom".

Ispred Radničkog na konferenciji za medije govorio je Dragana Šarac koji je rekao da mu se nije dopao monolog Sima Krunića kazavši da nije trebalo da govori o takvim stvarim, dok mu je trener Čukaričkog uzvratio rečima "ja pričam šta ja hoću, ti pričaj šta hoćeš".

Šarac je naveo i da Vidak Bratić nije napao Simu Krunića nego je prvo na njega nasrnuo trener Čukaričkog, a potom mu je on replicirao...

"Stariji sam, ispoštuj me! Volim te kao druga, ti si moj brat, ali ja se borim!", kazao je Simo Krunić koji je prvo podigao prst dok se obraćao Draganu Šarcu, a potom ga je zagrlio kako bi smirio tenzije pošto su glave bile "vruće".

Simo Krunić je nastavio da priča dok je Dragan Šarac kratko govorio o utakmici, da bi se potom i izvinio zbog svog oštrog obraćanja.

Čitavu konferenciju za medije pogledajte na Facebook stranici Radničkog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC