• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Koroman: To je bio maksimum

Iskusni vezista kaže da je ekipa neuigrana. Trifunović smatra da su crveno-bijeli bolji. Božić se pribojavao katastrofe.

 Koroman: To je bio maksimum Izvor: MONDO

Crvena zvezda će narednog četvrtka u Bratislavi imati težak posao - da pobijedi Slovan, i to sa najmanje dva postignuta gola.

Sudeći prema predstavi crveno-bijelih u Beogradu, takav zadatak je teško ostvariv. Međutim, igrači su uvjereni da mogu da poprave utisak i obezbijede plasman u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekivao sam i svoju i bolju igru ekipe. Težak je poraz, pogotovo što je početak sezone. Mada, ništa nije izgubljeno. Spremićemo se da za sedam dana pobijedimo i prođemo dalje", poručio je povratnik u Zvezdu, Ognjen Koroman.

"Slovan je djelovao iskusnije i zrelije, ali i konkretnije. Ne tražim alibi. Ja, kao najiskusniji, snosim najveću odgovornost. Neuigrani smo. Došao sam kasno, takođe i Tošić i Milovanović su se kasno priključili pripremama, što se odrazilo na igru".

Više od 30 hiljada navijača otišlo je kućama razočarano.

"Žao mi je... Zahvalio bih se svim navijačima. Znam da smo ih razočarali, ali dali smo sve od sebe. To je bio maksimum u ovom trenutku. Nadam se da ćemo im u narednim utakmicama priuštiti više radosti", zaključio je Koroman.

Kratko je trajala radost strijelca Miloša Trifunovića. Samo desetak sekundi pošto je ušao u igru, prelijepim golom je izjednačio na 1:1, ali su nedugo zatim gosti ponovo poveli.

"Nismo dobro ušli u utakmicu. Kaznili su našu grešku. Mislim da smo kvalitetniji, što treba da pokažemo u Bratislavi", rekao je Trifunović.

"Možda je trebalo drugačije da igramo - ne dugim loptama već po zemlji. Moramo da se dignemo, nada ne smije da umre", dodao je Trifunović.

Vezista Slovana, Mario Božić, bio je oduševljen pobjedom. Rodom iz Tuzle, reprezentativac BiH, ne krije da navija za Zvezdu.

"Pribijavao sam se samo da ne doživimo katastrofu. Kada je Trifunović izjednačio, mislio sam da će nas pojesti. Ali, drugi gol nas je digao. Ova utakmica ostaće mi u sjećanju cio život. Rekao sam da sam veliki navijač Zvezde od malena. Srbija mora da bude srećna što ima ovako nešto", iskren je bio Božić.

"Želim Zvezdi da dobije sve utakmice poslije Slovana".

Međutim, on ne misli da je posao završen u Beogradu.

"Rekao sam saigračima da ćemo, ako potcijenimo Zvezdu, dobiti u Bratislavi tri komada. Nadam se da ćemo konačno i mi rasprodati stadion. Slovan u Slovačkoj je kao Zvezda ovde, očekivanja su uvek velika. Stvarno smo ovde došli desetkovani i nisam mogao ni da sanjam pobjedu", završio je Božić.

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC