• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Odgovoran sam... U Bratislavu na pobjedu

Predsjednik Crvene zvezde preuzima odgovornost za poraz od Slovana i smatra da pobjeda u revanšu ne spada u domen naučne fantastike.

 Lukić: Odgovoran sam... U Bratislavu na pobjedu Izvor: MONDO

Dan poslije poraza na premijeri sezone, pred više od 30 hiljada navijača, nikome nije lako u Ljutice Bogdana 1. Više od rezultatskog neuspjeha protiv Slovana (1:2) crveno-bijele može da brine igra.

Predsjednik Vladan Lukić preuzima odgovornost za neuspjeh, ali smatra da i druge instance u klubu imaju "zasluge".

"Dva puta u toku noći i jednom ujutru sam pogledao utakmicu. Mislim da sam dobro uvidio sve naše probleme. Neke utiske ću reći javno, većinu zadržavam za komunikaciju sa svojim saradnicima", počeo je Lukić izjavu za klupski sajt.

"Zabrinut sam, jer kad se premijera završi porazom pred svojim navijačima, drugačije ne može da bude. Međutim, ne bih bio na ovom mjestu i ne bih bio zvijezdaš kad ne bih vjerovao u svoj klub i kada ne bi protiv svakog tima na planeti želio pobjedu. Ako je Slovan mogao da nadigra Zvezdu na Marakani, ne znam zašto Zvezda ne može da nadigra Slovan u Bratislavi?! To je realno, a ne na naučna fantastika. Ali, podvlačim sve je to moguće uz mnogo bolju igru i potpuno drugačiji pristup", dodao je prvi čovjek Zvezde.

S obzirom da se nalazi na vrhu crveno-bijele piramide, logično, Vladan Lukić sebe smatra najodgovornijim.

"Hoću da svaki zvezdaš i čitava javnost znaju da Vladan Lukić stoji iza svake odluke i iza svakog rezultata. Ja sam doveo Ivana Adžića, Andriju Kleuta, ja sam doveo Vladimira Petrovića, ja sam dao predlog za njegovu smjenu, i predložio Dostanića Upravnom odboru. Oni odgovaraju meni. Zna se ko šta radi u Zvezdi ali nijedna odluka nije bez mog odobrenja i ja sam vrh piramide".

Međutim, Lukić traži i od drugih da uzme parče gorkog kolača zvanog odgovornost.

"Meni samokritika ne nedostaje, ali hoću da je vidim i kod drugih. Mislim i na igrače. Hoću da vidim pametnu analizu kod svakog od njih. Sa svim će se razgovarati, utvrdićemo greške i trudićemo se da ih ispravimo. Hoću da u Bratislavu pođu uzdignute i čiste glave sa jasnim planom kako ćemo da dobijemo utakmicu. Ja ću poći prvi i onaj ko nije spreman da pogine na terenu, da ostavi posljednji atom snage za pobjedu i ko nije svjestan šta znači Zvezdin grb i Zvezdin dres neće poći na revanš. Od igrača, članova stručnog štaba i članova uprave očekujem isto. Vodim Zvezdinu vojsku u Bratislavu koja ide na pobjedu".

Zato Lukić traži bolje rezultate.

"Svaka akcija kluba, sve što rade zaposleni u Crvenoj zvezdi i dan i noć, svaka posjeta od 40 hiljada navijača je uzaludna ako nema rezultata. Zato svi treba da radimo u korist rezultata i za Zvezdinu budućnost. Zvezdina budućnost nije vlasništvo jednog čovjeka, mene prvog, već armije navijača koja se rađa svaki dan i koja je odavno stvorena", zaključio je Vladan Lukić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC