• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Partizana u humanoj misiji

Osmjeh je djeci najpotrebniji. Posebno onima na koje su svi zaboravili. Trener fudbalera Partizana obradovao je jednu grupu takvih klinaca.

 Trener Partizana u humanoj misiji Izvor: MONDO

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević ima "punu glavu" u vezi sa revanšom protiv Helsinkija u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je našao vremena da posjeti one kojima je osmjeh najpotrebniji.

U petak je Stanojević posjetio prihvatilište za nezbrinutu djecu na Voždovcu u okviru akcije "Pobjedi za
djecu prihvatilišta". Bio je to emotivan susret Stanojevića sa djecom, koje je obradovao i ponekim Partizanovim suvenirom.

"Zadovoljstvo mi je i čast mi je da sam ovde...Malo sam dirnut... Drago mi je da ima Grobara ovde i da svi zajedno pomognemo ovoj djeci. Nadam se da će i igrači i klub pomoći finansijski ovoj ustanovi i djeci i da pozovemo da budu naši gosti", rekao je Stanojević, grleći jednog klinca.

Vaspitačica Ana Kalidžić rekla je da je neophodno pronaći prostor za novi dom, koji bi u potpunosti mogao da isprati potrebe djece.

"Ovo prihvatilište zbrinjava najugroženiju i najosjetljiviju populaciju djece širom Srbije", napomenula je Kalidžić i precizirala da kroz ovu ustanova godišnje prođe više od 600 djece.

Ona je objasnila da su potrebe djece u ovom prihvatilištu daleko veće u odnosu na ostale, jer su to uglavnom žrtve zlostavljanja, trgovine ljudima i zanemarivanja.

Kalidžić je ukazala na to da je kapacitet prihvatilišta 15 mesta, dok je trenuto udomljeno dvadesetoro djece.

"U okviru ovog projekta, pokrenute su brojne akcije, kao što je onlajn aukcija, koju su podržale brojne poznate ličnosti", naglasila je Kalidžić.

Stanojević je uručio dres Partizana jednom od donatora prihvatilišta, koji je na aukciji za dres crno-bijelih dao najveću ponudu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC