• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije tražile smjenu Adžića i Dostanića!?

Mnogo, mnogo bure izazvao je poraz Crvene zvezde od Slovana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope...

 Delije tražile smjenu Adžića i Dostanića!? Izvor: MONDO

Iako je, poslije beogradskih 1:2, ostalo da bude odigran i revanš u Bratislavi, u Ljutice Bogdana ne djeluje kao da se razmišlja samo o narednih 90 minuta na terenu.

"Sportski žurnal" u izdanju od subote piše da su u petak uveče navijači Crvene zvezde dolazili na stadion i tražili hitnu smjenu sportskog direktora Ivana Adžića i trenera Ratka Dostanića. Publika je i za vrijeme utakmice sa Slovanom u četvrtak skandirala: "Ratko, odlazi!"

Klub za sada nije ni potvrdio, ni demantovao da su Delije dolazile sa bilo kakvim zahtjevima.

Početak sezone neprijatnim porazom, ne samo rezultatskim, nego i sportskim, fudbalskim, poremetio je odličnu atmosferu u klubu, koji je tokom priprema potpisao nekoliko bitnih sponzorskih ugovora i - vjerovalo se - na tržištu igrača povukao prave poteze.

Poslovno neozbiljno djelovala bi smjena trenera i/ili sportskog direktora poslije prve utakmice i prvog poraza u sezoni, ali... S obzirom na to da je Crvenoj zvezdi ostalo 90 minuta da u velikoj mjeri odredi dalji tok sezone i njen epilog na kraju (a, sponzore Evropa uvijek zanima), nije nemoguće da ekipu u Bratislavi vodi neko drugi.

Navijači bi, bar prema njihovim komentarima, najviše voljeli da Aleksandar Janković stane pored aut linije što prije.

Odmah poslije utakmice, odgovornost je na sebe preuzeo predsjednik kluba Vladan Lukić, ali očigledno je da nije on čovjek na kojeg su navijači (najviše) ljuti.

"Žurnal" piše i da su predstavnici MUP Srbije u četvrtak bili na parkingu ispred Upravne zgrade SD Crvena zvezda, gdje igrači izlaze iz svlačionica i odlaze na trening. Upravo tu u prošlosti bilo je i fizičkih sukoba između navijača i igrača, poslije teških poraza.

Ipak, nije poznato da li se policija pojavila na nečiji poziv ili se radilo o lažnoj dojavi.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC