• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Ekipu vodi i vodiće Ratko Dostanić!

Na Marakani nije bilo nikakvih sastanaka, pa ni onih sa navijačima, rečeno je MONDU u Crvenoj zvezdi, kao i da će ekipu voditi Ratko Dostanić.

 ZVEZDA: Ekipu vodi i vodiće Ratko Dostanić! Izvor: MONDO

Mnogo, mnogo bure izazvao je poraz Crvene zvezde od Slovana u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope...

Ipak, iz Ljutice Bogdana poručuju da će kormilo i dalje držati Ratko Dostanić, uprkos tome što se mediji poslije beogradskih 1:2 već bave time ko bi mogao da naslijedi trenera Crvene zvezde, koji se našao na udaru navijača i javnosti.

I ne samo to, u štampi je u petak ujutru moglo da se pročita da su Delije dolazile na stadion i tražile smjenu sportskog direktora Ivana Adžića i trenera Ratka Dostanića.

"Danas su se u nekim medijima pojavili tekstovi u kojima ima previše insinuacija i 'rekla-kazala' tvrdnji. Ti tekstovi govore sami o sebi, odnosno koliko su neistiniti", kaže za MONDO portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

"Nikakvi sastanci se ne održavaju na Marakani, osim sastanaka prvotimaca pred treninge koje vodi Ratko Dostanić i koje će voditi Ratko Dostanić", dodaje Nikolovski.

Sam Dostanić izjavio je, povom povika: "Ratko, odlazi", da to "nije problem, ako neko može bolje da vodi Zvezdu".

"Smatram da radim kako treba, da su igrači dali trenutni maksimum, kao i da je težak i trnovit put do ekipe koja bi ozbiljno igrala u Evropi. Ako neko može brže i bolje, ja sam vojnik kluba i sutra ću se skloniti", izjavio je Dostanić.

"Za trenera, to su najteži trenuci... Moramo, međutim, da se nosimo s tim. Razumijem navijače što su razočarani, imaju puno pravo", dodao je on.

"Sagledali smo situaciju, znamo gdje smo pravili greške i na koji način bi trebalo da igramo. Ukazao sam igračima na loše izdanje, da smo zasluženo poraženi, jer smo mnogo griješili. Nismo uspjeli da napravimo blok, što se u Evropi ne prašta. Prije susreta sam napomenuo koliko su prekidi važan segment, a primili smo golove poslije auta i kornera", rekao je Dostanić i potom priznao da je Miloš Trifunović trebalo da igra od starta.

"Pitali su me za Trifunovića, zbog čega nije počeo... Bila je to moja greška, golom poslije ulaska u igru me je demantovao... Da smo pravili tim po zaslugama na pripremama, on bi igrao od početka. Međutim, ekipa je određena na osnovu protivnika", izjavio je Dostanić za "Sportski žurnal".

Odmah poslije poraza, predsjednik kluba Vladan Lukić preuzeo je odgovornost na sebe, ali je tom prilikom prozvao i pojedine igrače, zamjerivši im na pristupu tokom utakmice sa Slovanom. Jedan od onih čija igra nije bila po volji predsjednika, bio je i Pavle Ninkov.

Lukić do subote nije držao pojedinačne sastanke sa igračima, niti je držao govor ekipi prije ili poslije treninga. Ipak, saznajemo da će to uraditi ovih dana...

Crvenoj zvezdi će u revanšu za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope biti potrebna pobjeda sa dva postignuta gola.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC