• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bore se za titulu, a trener dao otkaz preko Fejsa!?

Autor mondo.rs

Neverovatna vest stiže iz Sofije, a uključuje i Ljupka Petrovića.

Pet kola pre kraja bugarskog prvenstva, CSKA iz Sofije zaostaje šest bodova za vodećim Ludogorecom i ima utakmicu manje.

Ne deluje lako, ali ne i nemoguće da se prestigne tim iz Razgrada, posebno jer se za dva kola igra derbi na stadionu "armejaca".

Imajući u vidu ove informacije, najnovija vest iz Sofije samo zvuči još "luđe": Trener CSKA, nekadašnji reprezentativac Bugarske i centarfor Valensije i Atletiko Madrida - Ljuboslav Penev - podneo je ostavku ovog petka, tako što je objavio saopštenje na svojoj Fejsbuk stranici!

Istina, CSKA je u rezultatskoj krizi, bez pobede u prethodna četiri kola (dva remija i dva poraza), ali Penev je među razlozima svog odlaska naveo da su mu pojedini klupski funkcioneri, čak i članovi stručnog štaba, radili iza leđa.

Potom se klub oglasio ironičnim saopštenjem u kom piše:

"Dragi gospodine Penev, hvala vam na sjajnim rezultatima! Plaćeni ste za njih više nego svi ostali rukovodioci kluba zajedno".

Penev je, po treći put u svojoj karijeri, seo na klupu CSKA u februaru ove godine. Vodio je ekipu u 14 utakmica, u kojima je ostvareno sedam pobeda, tri remija i četiri poraza.

Do kraja sezone tim će voditi dojučerašnji asistent Dobri Mitov, a njegovi savetnici, koji tu ulogu imaju već neko vreme, imaće iskusni tandem Ljupko Petrović - Dimitar Penev. Zbirno im je 144 godine.


I za kraj, još jedna "ludost" iz Sofije...

Igrači koji će biti u startnoj postavi za subotnji duel sa Černo Morem u 500 kilometara udaljenu Varnu putuju avionom, dok će rezerve na istu utakmicu doći autobusom!?

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC