• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klop: Salah želi da igra, ali to nije moguće

Autori mondo.ba Autori Anadolija

Šef stručnog štaba Liverpula Jirgen Klop potvrdio je u ponedjeljak da Mohamed Salah zbog povrede neće moći nastupiti na sutrašnjem revanšu polufinala Lige šampiona protiv Barselone.

Njemački stručnjak danas je istakao da je egipatski as i ponajbolji fudbaler Liverpula Salah na subotnjem meču protiv Njukasla pretrpio potres mozga i da klupski ljekari nisu dozvolili da nastupi u revanšu sa Barsom.

"Salah se dobro osjeća, ali to nije dovoljno s medicinskog aspekta da bi i igrao. On očajnički želi da igra, ali to nije moguće", izjavio je Klop.

Nakon duela sa golmanom "svraka" Martinom Dubravkom, Salah se u subotnjem meču engleske Premijer lige srušio na teren, nakon čega je iznesen s terena.

Klop je dodao da će najbolji strijelac Premijer lige biti spreman za nastup u posljednjem ligaškom meču protiv Vulverhamptona u nedjelju.

Liverpul će u utorak na "Enfildu" dočekati Barselonu u revanšu polufinala Lige šampiona i pokušati da nadoknadi veliku prednost od 3:0 koju je katalonski tim ostvario na "Nou Kampu".

Nijemac je na kraju izjavio da je pred njegovim timom težak zadatak, ali je podvukao da će pokušati pobijediti Barselonu i prirediti publici dobru fudbalsku predstavu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC