• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Eto "odlijepio" zbog Murinja

Kamerunskom napadaču ni tri trofeja osvojena sa Interom nisu dovoljna da prošlu sezonu smatra uspješnom na ličnom planu.

 Eto "odlijepio" zbog Murinja Izvor: MONDO

Samjuel Eto u Barseloni se nije slagao sa Ronaldinjom i Frankom Rajkardom, pa je poslije godinu-dvije "natezanja" konačno napustio Nou Kamp.

Možda bi se isto dogodilo sa Interom, da Žoze Murinjo prvi nije otišao sa klupe aktuelnog prvaka Evrope i Italije.

Eto je toliko nezadovoljan ulogom koju mu je Portugalac namijenio u prethodnoj sezoni, da u intervjuu "Gazeti delo sport" nije koristio prvo, već treće lice jednine, govoreći o svom učinku na stadionu Đuzepe Meaca!

"Ne znam koliko je golova On postigao prošle sezone. Ako ne probijem granicu od 25 golova, onda me statistika ne zanima", objasnio je Eto.

"Svi ste mogli da vidite da je Eto bio u formi, ali da nije igrao na svojoj poziciji. Žrtvovao se za Murinja. Sada će se On žrtvovati za (novog trenera Rafaela) Beniteza, jer on to zaslužuje", poručio je Kamerunac.

Pod vođstvom Murinja dao je svega 15 golova na 47 utakmica, pošto je ovaj na poziciji centarfora uglavnom koristio Dijega Milita (i ne može se reći da je to bila loša odluka).

Eto je na početku priprema za novu sezonu rekao Benitezu da želi da igra u špicu napada, a ne na krilu. Španski stručnjak ga je u prijateljskoj utakmici protiv Mančester sitija uveo u drugom poluvremenu i ispunio mu želju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC