• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted 2019/20: Novi ciljevi, a trener i Pogba?

Autor mondo.rs

Ole Gunar Solskjer najavio je da u narednoj sezoni tim planira da osvoji pehar Lige Evrope, ali "bukmejkeri" nisu tako sigurni da će ostati na "Old Trafordu" posle ovoliko kikseva.

Katastrofalna sezona za Mančester junajted!

Delovalo je u jednom trenutku da će Ole Gunar Solskjer "magično posložiti" rasulo koje je ostalo iza Žozea Murinja, ali ta čarolija je potrajala oko tri meseca.


Od tada, konkretno od srećne pobede u Parizu u 93. minutu i prolaska u četvrtfinale Lige šampiona, igra Mančester junajteda je "zarđala" - pobedili su samo Vulverhempton i Votford, remizirali dvaput, a izgubili čak osam utakmica, uz današnju protiv "drugoligaša" Kardifa (0:2).

Pred meč sa Velšanima, protiv koga je Solskjer i debitovao pobedom kao trener Junajteda, spekulisalo se čak da bi mogao da bude i poslednji u slučaju neuspeha.

Sada je odluka na rukovodstvu kluba...

"Poslednjih nekoliko meseci bili su izuzetno teški za ekipu i klub i za igrače. Manje-više jedina pozitivna stvar danas je to što je sezona završena. Ponovo ćemo se okupiti 1. jula i radićemo da se vratio tamo gde pripadamo", rekao je Solskjer, preneli su britanski mediji.


Junajted je sezonu završio na šestom mestu na tabeli sa 32 boda zaostatka za šampionom Mančester sitijem, pa im naredne sezone prestoji učešće u Ligi Evrope.

"Trebaće nam mnogo da dostignemo lidere. Naš kratkoročni cilj u ligi biće da uđemo među prve četiri ekipe. Imamo Ligu Evrope, FA kup, Liga kup za jurenje trofeja, pošto Mančester junajted ne može dugo da bude bez trofeja. Žoze Murinjo je poslednji osvojio Ligu Evrope i to je realna ambicija", naveo je Solskjer.

Govoreći o šampionu i vicešampionu Sitiju i Liverpulu, Solskjer je rekao da su te dve ekipe bile izuzetne ove sezone.

"Mi smo pet ili šest bodova iza Arsenala, Totenhema, Čelsija. Njih moramo da stignemo i da ne dozvolimo nekome da se približi. Biće nam potrebni novi igrači, nove ličnosti, ali videli ste danas mladog Mejsona (Grinvuda), on je napravljen za Mančester junajted i mnogo ćemo ga gledati u budućnosti", rekao je Solskjer posle novog poraza na klupi Junajteda.


Bilo je "vrelo" i oko terena pošto su navijači bili (ponovo) nezadovoljni partijom Pola Pogbe koji se već nekoliko meseci povezuje sa Real Madridom i Barselonom.

Problematični vezista je po brojkama odigrao dobru sezonu u dresu "crvenih đavola" pošto je imao 16 golova i 11 asistencija u svim takmičenjima, čak je i u najboljem timu prvenstva, ali je ključni utisak da je bio nevidljiv u najvećem delu sezone...

Ovog popodneva ušao je u verbalni sukob sa delom navijača.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC