• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester siti neumoran na "pijaci"

Dok iz kluba najavljuju rasprodaju, pošto imaju previše fudbalera pod ugovorom, mediji pišu o novim pojačanjima Mančester sitija.

 Mančester siti neumoran na "pijaci" Izvor: MONDO

Već su doveli Davida Silvu, Jaju Turea, Džeroma Boatenga i Aleksandra Kolarova, ali "građani" se neće zaustaviti na tome.

"Miror" je u ponedjeljak objavio da je Mančester siti spreman da Bordou uplati 22 miliona funti za kreatora igre Joana Gurkufa (24). Tim transferom bi gazde Sitija već sada prešle magičnu granicu od 100 miliona funti potrošenih u jednom prelaznom roku...

Za reprezentativca Francuske bio je zainteresovan i Arsenal, koji se "ohladio" kada je postalo izvjesno da Sesk Fabregas neće potpisati za Barselonu.

Gurkuf je u prethodne dvije sezone briljirao u dresu Bordoa, postigavši ukupno 23 gola, a prethodno mu Karlo Anćeloti nije često davao šansu u Milanu.

Menadžer Sitija Roberto Manćini ozbiljno je zainteresovan i za napadača Volfsburga, reprezentativca BiH Edina Džeka, kao i Marija Balotelija iz Intera. Ostaje da se vidi hoće li eventualni dolazak Gurkufa staviti tačku na priču oko Džejmsa Milnera iz Aston Vile i kada će Manćini stići da uigra silna pojačanja...

Interesantno je da se spekulacije o novim kupovinama poklapaju sa najavama da će "građani" krenuti u ozbiljnu rasprodaju.

Klubovi Premijer lige za narednu sezonu mogu da licenciraju "samo" 25 fudbalera, uključujući obaveznu osmoricu poniklih u Engleskoj ili Velsu.

Mančester siti pod ugovorom ih ima bezmalo 40, pa bi do kraja mjeseca mogli (morali) da odu Santa Kruz, Belami, Žo, Rajt-Filips, Kompani, Ajerlend, De Jong, Zabaleta... Cijene neće moći da budu ni izbliza tako visoke, kao kada su prebogati šeici dovodili iste fudbalere na stadion Siti of Mančester.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC