• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić: I dalje respektujemo Helsinki

Mladen Krstajić nada se da će igrati u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Moreira vjerovatno pauzira.

 Krstajić: I dalje respektujemo Helsinki Izvor: MONDO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević žalio se na povrede nekolicine prvotimaca, ali što je bliži okršaj sa Helsinkijem (srijeda, 18.00), sve je izglednije da će utakmicu "preskočiti" samo Almami Moreira.

Saša Ilić izjavio je da je povreda lista prošlost, a Mladen Krstajić spreman je da zaigra, mada nije u potpunosti sanirao istegnuće zadnje lože, zarađeno protiv Pjunika u Jermeniji prije dvije nedjelje.

"Dobro se osjećam. Muči me pripoj mišića, ali treniram sa ekipom i nadam se da ću igrati u srijedu", rekao je Krstajić uoči leta za Finsku.

Moreira, koji se povredio u posljednjim trenucima prvog poluvremena prvog duela sa Helsinkijem, takođe se našao u avionu, ali postoje realni izgledi da ga u prvih 11 zamjeni - Milan Smiljanić! Ohrabren izdanjem Ivice Ilieva prošle srijede, Stanojević bi mogao da pruži šansu povratniku iz Espanjola...

Crno-bijeli su poslije 3:0 u Humskoj 1 apsolutni favoriti za plasman u plej-of za Ligu šampiona, ali im ne pada na pamet da na teren Finejr stadiona izađu sa potcjenjivačkim pristupom.

"Bez obzira na rezultat, sportski je respektovati protivnika. Završeno je tek prvo poluvrijeme i normalno je da će Helsinki tamo pokušati da pobijedi i napravi iznenađenje. Za nas je najbitnije da smo koncentrisani i spremni za utakmicu. Normalno je da ih respektujemo", istakao je Krstajić.

Prvak Finske je u prvenstvenoj utakmici minulog vikenda (3:0 protiv VPS) imao šestoricu novih igrača u sastavu, međutim, prekaljeni defanzivac smatra da iznenađenja ne može biti.

"Igraće ofanzivnije, više će da rizikuju, ali ne vidim kako mogu da nas iznenade igrom. Opet će biti dugih lopti, centaršuteva, pokušaja iz prekida. Vjerovatno će pokušati da iznude neke faulove u blizini šesnaesterca".

Malu poteškoću za Partizan mogla bi da predstavlja činjenica da će se revanš igrati na vještačkoj travi.

"Bilo bi glupo da se ijedan igrač plaši toga, čak i da smo izgubili u Beogradu. Ako poslije 3:0 treba da tražimo alibi u terenu ili vremenu, onda ne treba ni da igramo", jasan je Krstajić.

Za razliku od gostovanja Pjuniku, kada je TV prenos "visio" do nekoliko sati prije meča, RTS je ovog puta blagovremeno obezbjedio sliku iz Helsinkija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC