• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šekularac na operaciji srca

Druga "Zvezdina zvezda" u ponedeljak na ugradnji pejsmejkera, a već u sredu vidi sebe na kup utakmici Crvena zvezda - Partizan!

 Šekularac na operaciji srca Izvor: MONDO

Dragoslav Šekularac, najstarija živa "Zvezdina zvezda", u ponedeljak igra važnu životnu utakmicu. Zakazana mu je operacija srca i ugradnja pejsmejkera, ali on planira da što pre ustane iz kreveta i vrati se uobičajenim aktivnostima.

"Bolje mi je, mogu da ustajem i šetam, a u sredu planiram da idem na derbi. Dva dana posle operacije moći ću da izađem iz bolnice", rekao je Šekularac (71) u razgovoru za dnevni list "Alo".

U jednom od apartmana Urgentnog centra proveo je 12 dana. Dosadu je prekraćivao igranjem šaha, čitanjem novina, gledanjem televizije, a "naručio" je da mu uplate poneki tiket u kladionici.

"Igrajte na moju Zvezdu i dobićete pare. Nemojte na Ljupkov (Petrovićev) OFK Beograd. Žao mi je što moj nekadašnji naslednik na klupi Zvezde još ne zna za pobedu u ulozi trenera OFK-a, ali dobro. Nema ni on čarobni štapić".

Šekularac kaže da mu teško pada što je Dragan Džajić u zatvoru već treći mesec, iako nisu veliki prijatelji.

"Poznato je da mi imamo različita gledanja na život, ali sada mi ga je pomalo i žao. Ne želim da ulazim u to da li je kriv ili nije, ali bih voleo da mu omoguće da se brani sa slobode. Iako sam često kritikovao njegovu politiku, smatram da je ipak uhapšen na ružan način. Što bi neko rekao, Legiju su hapsili bez lisica, a Džajića sa lisicama. Za njega je ovo veliki šamar, pa i ukoliko dokažu da nije kriv, sve ovo će ostaviti posledice".

Na pitanje da li planira pomirenje sa Džajićem, Šeki kaže da se oni nikada nisu ni svađali.

"Kada bismo se sada sreli napolju, ja bih ga zezao u mom stilu, a on bi verovatno uzvratio ozbiljnim tonom. E, zbog takvog odnosa mi možda i ne mislimo lepo jedan o drugome. Ali, šta da se radi, ima nas raznih. On se u javnosti prikazivao kako čita knjige u slobodno vreme, a ja nikada nisam krio da volim kocku".

Interesantno je da je Šekularac prebačen u Urgentni centar praktično sa sahrane Rajka Mitića.

"Mog velikog prijatelja sam ispratio u odelu, u kojem sam potom obišao i grob svojih roditelja. Umesto da posle odem kući da bih se raskomotio pred utakmicu Zvezda - Napredak, ja sam, onako u odelu, da me jedanput i u njemu vide na stadionu, otišao u ložu. U poluvremenu mi je iznenada pozlilo, i to samo zbog sakoa i kravate. To nije moj stil", jasan je Šeki.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC