• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Skaj sports": Gotovo, Jović je prešao u Real!

Autor mondo.rs

Čini se da je došao kraj sage, Madriđani dogovorili posao sa Srbinom.

Luka Jović je, prema rečima "Skaj Sportsa" dogovorio uslove i završio transfer u Real Madrid!

Englezi su prvi zvanično objavili detalje posla između Ajntrahta iz Frankfurta i španskog velikana. Srpski reprezentativac će u redove novog kluba preći u transferu vrednom 60 miliona evra, a sa njima će potpisati petogodišnji ugovor po kojem će po sezoni zarađivati deset miliona evra.

To bi značilo da su Zinedin Zidan i Florentino Perez ozbiljno ušli u prelazni rok i brže-bolje realizovali prvi posao. Plan kluba je jasan – žele da podmlade tim i da ga osveže igračima koji su gladni trofeja, a upravo je dovođenje našeg napadača evidentan korak ka tome.


Srbin će biti zamena za iskusnog Karima Benzemu, pretpostavlja se da će to biti samo početak promene garniture igrača, a da će ubrzo nakon ozvaničenja ove saradnje Madrid napustiti neki fudbaleri.

Levi bek ekipe Marselo je već duže vreme na izlaznim vratima, on bi mogao da se priključi Kristijanu Ronaldu u Juventusu, dok mediji sve više pišu o odlascima Iska, Gereta Bejla i Luke Modrića.

Jovićev transfer će tako staviti tačku na konstantne polemike o njegovom prelasku upravo u "kraljevski" klub. On će tako postati prvi srpski igrač koji će zaigrati za Real Madrid još od Perice Ognjenovića koji je njihov dres nosio na prelasku između dva veka.

Prelazak u jedan od najvećih klubova na svetu krunisaće dve sjajne sezone 21-godišnjeg napadača u Frankfurtu.

On je uz Mijata Gaćinovića i Filipa Kostića bio jedan od najvažnijih igrača u pohodu ekipe na polufinale Lige Evrope, a sigurno je da će biti i nosilac igre reprezentacije Srbije u godinama koje dolaze.


Madriđani će sigurno u narednim nedeljama krenuti i u pohod na Edena Azara kako bi dobili novog igrača oko kog će se sve "vrteti" u timu i koji bi mogao ponovo da ih načini konkurentnima u evropskim okvirima.

U svakom slučaju, njihovo leto je, ako je verovati "Skaj Sportsu", počelo silovito. Videćemo koje još igrače imaju na umu, pominjani su još i Pogba i Eriksen, a sve ukazuje na to da će u potpunosti promeniti sastav.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC