• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SLOVAN: Gol za eliminaciju Zvezde

Trener Slovana smatra da njegova ekipa mora da postigne gol protiv Zvezde i u revanšu ako želi da prođe dalje.

 SLOVAN: Gol za eliminaciju Zvezde Izvor: MONDO

Ekspedicija Crvene zvezde u srijedu kreće put Bratislave gdje je u četvrtak očekuje veliki evropski ispit protiv Slovana. Predstavnik Slovačke pobijedio je u Beogradu sa 2:1 i pred preko 30.000 navijača pokazao da je riječ o izuzetno ozbiljnoj ekipi.

Sa druge strane crveno-bijeli su razočarali, pa navijači sada od njih očekuju daleko bolje izdanje, pobjedu i prolaz u posljednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Slovana Jozef Jankeh ocijenio je pred utakmicu sa Zvezdom da njegovi fudbaleri imaju realnu šansu da prođu dalje i da bi im za uspjeh i plasman u naredno kolo dovoljan bio jedan gol.

"Rezultat koji smo ostvarili u Beogradu nudi nam realnu šansu da prođemo dalje. Ali tu prednost iz prvog duela u Srbiji ne smijemo lakomisleno da izgubimo", rekao je Jankeh za slovačku agenciju SITA.

Jankeh je naglasio da njegovi igrači u revanšu pred domaćom publikom moraju da igraju još bolje nego na utakmici u Beogradu.

"Moramo da igramo 120 odsto kao tim. Naš protivnik nakon poraza na domaćem terenu (1:2) nema šta da izgubi", smatra slovački stručnjak.

On je dodao da fudbaleri Zvezde uoči revanša imaju još jednu prednost, jer mogu da se pripremaju samo za taj meč, pošto u Srbiji još nije počelo takmičenje u domaćem prvenstvu.

"Igrači Crvene zvezde imaju u nogama znatno manje utakmica nego naši momci, pa ako želimo da uspijemo i prođemo moramo da damo gol. Moramo da izbjegnemo greške i da budemo aktivni u napadu. Zvezda je ranjiva u odbrani", otkrio je slabosti protivnika je Jankeh.

"Naš rival preferira tipičnu balkansku školu fudbala. Igrači su tehnički dobri, visoki su i izvanredno jaki u duelima", dodao je 72-godišnji trener Slovana.

U predstojećoj utakmici Jankeh neće moći da računa na šest igrača iz prvog tima.

"Mi o tome više ni ne pričamo. Izlišno je da se time opterećujemo. Jednostavno - to je tako i moramo s time da se pomirimo. Drago nam je da u tu veliku bolnicu nije niko došao poslije posljednje domaće utkamice. U četvrtak će na teren izaći 11 fudbalera a toliko imam na raspolaganju", zaključio je Jozef Jankeh.

Utakmica između Slovana i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 20.30 u Bratilsavi.

(MONDO - foto: FK Slovan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC