• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan napada Helsinki i u Finskoj

"Ulazimo u utakmicu napadački, da postignemo gol", poručuje Aleksandar Stanojević pred revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

 Partizan napada Helsinki i u Finskoj Izvor: MONDO

Partizan je jednom nogom već u plej-ofu Lige šampiona. Beogradskih 3:0 iz prvog meča protiv Helsinkija trebalo bi srpskom šampionu u srijedu da obezbijede mirnu igru u glavnom gradu Finske.

Kapital je sigurno veliki, ali se i pored toga crno-bijeli maksimalno ozbiljno spremaju za naredni susret.

"Koncentrisani smo, spremni, oprezni... Ulazimo u utakmicu napadački, da postignemo gol. Kako razmišljamo vidjećete i po formaciji sa kojom ćemo početi meč", ovim ijrečima trener "parnog valjka" je otvorio konferenciju za medije, posljednju pred revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Domaćin ima svoju strategiju, igraće potpuno drugačije nego u prvom susretu, ali i mi imamo način da im odgovorimo", poručuje mladi stručnjak.

Trening pred utakmicu sa Helsinkijem trebalo je da otkrije i kakava je situacija sa povrijeđenim igračima, odnosno kojih će 11 istrčati u srijedu na vještačku travu stadiona "Finajr". Prema posljednjim informacijama Mladen Krstajić i Saša ilić biće u startnoj postavi, dok su minimalne šanse da Almami Moreira zaigra.

Portugalac je veći dio zvaničnog treninga radio odvojen od grupe, pa će po svemu sudeći umjesto njega u timu buti Milan Smiljanić.

Stanojević je zadovoljan i atmosferom kod fudbalera.

"Igrači su takmičarski nastrojeni, raspoloženi, lijepo je vrijeme za igru i ne vidim nijedan razlog zašto protiv Helsinkija ne bi pružili jednu dobru partiju", zaključio je šef stručnog štaba Partizana.

Kažnjeni David Bah ipak će biti u timu Helsinkija protiv crno-bijelih. Disciplinska komisija UEFA usvojila je žalbu finskog kluba i pomenutom fudbaleru isključenom u revanšu protiv Ekranasa smanjila suspenziju sa tri na jednu utakmicu, koju je on odradio u Beogradu.

(MONDO - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC