• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jagodić: Cilj je dizanje Borca!

Novi trener banjalučkog Borca Vlado Jagodić navodi da je glavni cilj da podigne ekipu, vrati atmosferu u svlačionicu, poboljša igru i vrati publiku na tribine.

 Jagodić: Cilj je dizanje Borca! Izvor: MONDO

Jagodić je funkciju šefa stručnog štaba preuzeo od Zorana Marića i odradio je prvi trening po povratku na Gradski stadion. Jagodić je Borac trenirao u proljećnom dijelu pretprošle sezone i, prema mišljenju mnogih, crveno-plavi su tada igrali najljepši fudbal u BiH.

"Poziv sa Gradskog stadiona mi je prijao poslije vremena provedenog u Ljubiću. Uvijek sam smatrao da je moje mjesto u Borcu i srećan sam poslije svega onoga što mi se desilo. Moram da naglasim da se ne plašim izazova i nisam trener koji traži alibi. Obećavam da ću svoj posao da radim profesionalno i svi mogu da očekuju maksimum s moje strane", rekao je Jagodić za "Nezavisne novine".

Prvi ispit na klupi Borca imaće u drugom kolu Premijer lige BiH kada gostuje u Zvorniku kod Drine, koja je u prvom kolu iznenadila Rudar i iz Prijedora odnijela bod.

"Moramo što bolje da se spremimo za gostujući ispit u Zvorniku i ne smijemo da dozvolimo još jedan kiks", istakao je Jagodić, koji dobro poznaje crveno-plave igrače.

"Igrače ne dijelim na stare i mlade, već one koji rade, zalažu se i one koji rade suprotno. Svjestan sam da svakog trenera drže rad i rezultati. Vjerujem da ćemo uspjeti u našim namjerama".

Jagodić je, po povratku u klub, imenovao i pomoćnike u stručnom štabu. Iz prethodnog štaba ostao je samo trener golmana Radovan Gajić, a prvi pomoćnik Jagodiću biće još jedan nekadašnji fudbaler Borca Slobodan Starčević.

Srđan Šuput, predsjednik Upravnog odbora Borca, igrače je upoznao s novim šefom struke.

"Loši rezultati ne samo protiv Lozane i Širokog Brijega, nego i finiš prošle sezone, bili su glavni razlog zbog kojeg se Upravni odbor odlučio za promjenu trenera. Zorana Marića mijenja Vlado Jagodić, od kojeg očekujemo da razmrda ekipu i da Borac krene putanjom koja se od njega očekuje", rekao je Šuput.

Osim s trenerom, Šuput je igrače upoznao s tim da će se ubuduće strogo poštovati Pravilnik o nagrađivanju i kažnjavanju igrača.

"Sve je na igračima. Kako se budu ponašali i zalagali, u skladu s tim, biće nagrađeni ili kažnjeni. Dres Borca je svetinja i ubuduće ćemo strogo primjenjivati Pravilnik o nagradama i kaznama", zaključio je Šuput.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC