• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostanić: Možemo i da primimo gol

Trener Zvezde osjeća obavezu i prema velikom broju navijača koji će u četvrtak doći u Bratislavu.

 Dostanić: Možemo i da primimo gol Izvor: MONDO

Tačno u podne u srijedu crveno-bijeli kreću u misiju "osvajanja Bratislave". Dan kasnije, od 20,30, na stadionu Pasjenki, probaće da nadoknade sve što su propustili da urade u Beogradu nedelju dana ranije.

Ulog je veliki za Crvenu zvezdu - ostanak na evropskoj sceni. A zadatak težak poslije poraza od Slovana (1:2) u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Znamo šta nas čeka. Spremni smo, od igrača očekujem da pruže maksimum i pokažu karakter, da ostvarimo rezultat koji nas vodi u sljedeće kolo kvalifikacija", rekao je trener Ratko Dostanić prije polaska na put.

"Možemo i da primimo gol i prođemo, pošto bismo pri rezultatu 2:1 igrali produžetke. Ali, nemamo pravo na kalkulaciju, moramo da uđemo pametno u meč i učinimo sve kako bismo se prikazali u što boljem svjetlu. Nismo ih potcijenili, znali smo da se radi o čvrstoj ekipi".

Šef struke crveno-bijelih je dodao da su svi igrači spremni i da će uoči utakmice odlučiti da li će promijeniti sastav u odnosu na prvi meč.

Postoji mogućnost da utakmicu počnu mladi Marko Vešović i Marko Trifunović.

Na pitanje da li će mu smetati ako predsjednik kluba Vladan Lukić sa klupe gledati utakmicu, Dostanić je rekao da svi u klubu rade na tome da Zvezda izbori plasman u sljedeće kolo.

"Mnogo sam čitao o tome, mi nemamo problema, on je tu da podrži ekipu, a nije neobično da predsjednici budu na klupi. Važno je da svi želimo isto - da napravimo dobar rezultat", poručio je Dostanić i dodao da njegovi igrači imaju obavezu više, pošto je oko 2.000 navijača Zvezde najavilo dolazak na utakmicu.

Ognjen Koroman je preuzeo odgovornost poslije poraza od Slovana kao jedan od najiskusnijih u ekipi. Sa istim teretom kreće u Bratislavu.

"Očekujem bolju partiju, da napravimo dobar rezultat, a to je pobjeda i prolaz u sljedeće kolo. Obaveza igrača koji istrče na teren je da pruže makismum. Kao jedan od najiskunijih u ovoj generaciji pruzimam odogovornost, a to očekujem i od ostalih igrača", jasan je bio Koroman.

"Među mlađim igračima osjetio se pritisak još na prvoj utakmici, pošto nisu navikli da igraju pred punim stadionom. Ne tražim alibi za poraz u Beogradu, ali postoje igrači koji osjećaju pritisak, a mi stariji smo tu da ih ohrabrimo. Mislim da ćemo se u četvrtak uveče svi radovati", zaključio je Ognjen Koroman.

(Beta, MONDO, foto crvenazvezdafk.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC