• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: I navijači veruju u uspjeh

Predsjednik Zvezde smatra da će ekipa igrati bolje nego u Beogradu. Tošić kaže da je sve uzalud ako se u sezonu uđe bez Evrope.

 Lukić: I navijači veruju u uspjeh Izvor: MONDO

Svijest o lošoj partiji u prvoj utakmici, vjera da je pobjeda u drugoj realna opcija i pomisao na armiju navijača koji očekuju uspjeh - to su crveno-bijeli spakovali u kofere i otputovali u Bratislavu na revanš 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Slovana.

"Ne bismo krenuli na put da ne vjerujemo da možemo da anuliramo prednost Slovaka. Nije to nedostatak poštovanja prema ekipi koja nas je pobijedila pred našom publikom, ali vjerujemo da nam je to bio samo loš dan i da možemo da pružimo mnogo bolju partiju", istakao je predsjednik Crvene zvezde, Vladan Lukić, prije polaska za Slovačku.

Koroman, Milovanović i drugovi imaće veliku podršku sa tribina. Očekuje se oko 2.000 Zvezdinih navijača.

"U 65 godina postojanja Crvena zvezda je uvijek imala 12. igrača. Prema tome, ne treba da iznenađuje što Zvezdu prati toliki broj navijača. To nam je dodatni motiv i potvrda da i oni vjeruju u uspjeh. Ne bi bilo prvi put da sezona počne tako kako je počela, a završi se pobjednički", dodao je Lukić.

I igrači vjeruju da je realno da se iz Bratislave vrate uzdignutih glava.

"Idemo da pokažemo da znamo da igramo fudbal. Da popravimo ono što nije valjalo u prvoj utakmici. Svi vjerujemo da možemo, nije sve izgubljeno. U Srbiji 90 odsto ljudi ne vjeruju u naš prolaz dalje, ali mi vjerujemo. Imamo pravo na to iako smo prvu utakmicu odigrali loše. Treba vjerovati zbog 40 hiljada navijača na Marakani i zbog nas i zbog uprave. Ako uđemo u sezonu bez Evrope, sve pada u vodu - i sponzori i veliki broj navijača na utakmici i pojačanja. Zvezda ima dobar tim, ali desilo se da ne pobijedimo tu utakmicu. Ne znam razlog. Idemo da pobijedimo", poručio je Duško Tošić.

I Milan Vilotić se neradno prisjeća duela sa Slovanom od prošle nedelje...

"Poslije šoka prošlog četvrtka imali smo nedelju dana da sredimo misli i konsolidujemo redove. Sada nemamo šta da izgubimo i zato idemo na pobjedu. Možda smo prepotentno ušli u prvu utakmicu, a sada znamo sve o kvalitetima protivnika", rekao je Vilotić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC