• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Romantični Spartanci

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević izjavio: "Zgazili smo lavu na rep i ako budemo mirni, on će nas napasti".

 Romantični Spartanci Izvor: MONDO

Galatasaraj je i dalje favorit za plasman u 4. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope iako je u prvom meču u Istanbulu prokockao ubjedljivu prednost protiv OFK Beograda, koji je stigao do 2:2.

Svjesni su na Staroj Karaburmi da su i dalje daleko od senzacije, ali i da imaju priliku da postanu dio istorije.

"Utisak je da smo mi favoriti poslije povoljnog rezultata u prvoj utakmici, ali kada vidite jačinu kluba kakav je Galatasaraj jasno je da je turski klub favorit. Imaju kvalitetnu ekipu sa trenerom (prim.aut. Frank Rajkard), koji je osvajao Ligu šampiona", rekao je trener "romantičara", Dejan Đurđević.

Utakmica bi trebalo da se igra u četvrtak od 17,30. Međutim, moguća je promjena termina, pošto je uprava beogradskog kluba tražila od UEFA da meč počne pola sata ranije, za slučaj da se igraju produžeci - na
Omladinskom stadionu nema reflektora.

"Zgazili smo lavu na rep i ako budemo mirni on će nas napasti. Svjesni smo šta smo uradili u prvoj utakmici, nismo igrali napadački, ali utakmica se igra 90 minuta i u završnici smo uspjeli da izjednačimo. Ekipu ne pravim prema Galatasaraju, već na osnovu kvaliteta igrača. Uz svo uvažavanje protivnika, meni su moji igrači najbolji na svijetu - bolje nemam", dodao je Đurđević.

"U istoriju ulaze hrabri. I Spartanci su bili hrabri, ali su na kraju izginuli i ipak ušli u istoriju. Učinićemo sve da prođemo", nastavio je trener OFK Beograda.

Trener "romantičara" rekao je da će odbrana obratiti pažnju na dvostrukog strijelca iz prve utakmice Arda Turana i da očekuje da će Hari Kjuel biti u startnoj postavi Galatasaraja.

Đurđević je otkrio da uprava kluba radi na dovođenju dvojice ili trojice iskusnijih igrača, kako bi pomogli mladim fudbalerima, koji se, kako je rekao, zdravom konkurencijom bore za mjesto u prvom timu.

Nenad Injac je u Istanbulu postigao izjednačujući gol.

"Očekujem težu utakmicu od one u Istanbulu, pokazali smo da možemo dobro da igramo. Veliki sam optimista i vjerujem u prolaz. Nećemo se uplašiti, hrabro ćemo ući u utakmicu i neka bolji pobijedi. Oni imaju iskusan tim, starije igrače, mislim da to možemo da iskoristimo i brzim napadima dođemo do gola", poručio je Injac.

Fudbaleri i dio stručnog štaba OFK Beograda se nalaze na mini pripremama u Paraćinu i biće u karantinu sve do početka utakmice.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC