• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdi niska ograda, Slovaci u čudu!

Crvena zvezda zatražila od uprave Slovana da povisi ogradu između sektora gostujućih i domaćih navijača na stadionu Pasjenki.

 Zvezdi niska ograda, Slovaci u čudu! Izvor: MONDO

Na tom stadionu u Bratislavi trebalo bi da u četvrtak (20.30 časova) bude odigran revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Povisili smo postojeću ogradu na traženu visinu od 2,20 metara, a sada su od nas specijalno zatražili da je povisimo za još 45 centimetara", rekao je agenciji SITA tehnički menadžer Slovana Zdeno Roman.

Stadion Pasjenki u srijedu su obišli predstavnici Crvene zvezde u pratnji službenika srpskog konzulata u Bratislavi.

"Izaći ćemo im u susret, ali izgledaće to kao kavez za cirkuske lavove", kazao je Roman i dodao da je Slovan pazio na svaku sitnicu, jer su po njegovoj ocjeni "srpski gosti prilikom kontrole tragali za bilo kakvim razlogom za protest".

Razlog takvog ponašanja, prema mišljenju domaćina, moglo bi da bude pisanje srpskih medija, da bi UEFA zbog nedovoljne bezbjednosti na stadionu Slovana mogla Zvezdi da dodijeli pobjedu službenim rezultatom 3:0.

"Sve mjere bezbjednosti smo razmotrili sa policijom, koja će čuvati red oko stadiona i u gradu. U ovom trenutku ne znamo koliko policajaca će biti u akciji u četvrtak, jer nisu dužni da nas o tome obavijeste", rekao je Roman.

Na stadionu će utakmicu obezbjeđivati 40 redara Slovana i još 270 pripadnika privatne agencije za obezbjeđenje, pa se, osim u slučaju velikih izgreda, ne očekuje intervencija policije.

Roman je apelovao na slovačke navijače da dođu blagovremeno na stadion, koji će biti zatvoren pola sata pred utakmicu. Navijači će morati da prođu kroz tri prstena obezbjeđenja i to na poseban ulaz, kako se ne bi sreli sa pristalicama Zvezde.

"Svi u klubu nastojimo da izbegnemo neprijatnosti. Ali neki navijači iz Beograda veoma su agresivni i bije ih loš glas".

Za četvrtak je veliku akciju i kontrole najavila i slovačka Železnička policija. Biće pojačane patrole na željezničkim stanicama na kojima bi mogli da se pojave navijači, bilo srpski bilo domaći. Ako bude potrebno policije će biti i u vozovima.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC