• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević zadovoljan pobjedom, ali...

"Spasili nas rani golovi...", trener srpskog šampiona svjestan da igra Partizana protiv Helsinkija nije na nivou za Ligu šampiona.

 Stanojević zadovoljan pobjedom, ali... Izvor: MONDO

Partizan je opet pobijedio u Evropi, ali je trener crno-bijelih Aleksandar Stanojević zadržao stav da je rezultat bolji od igre.

"Jesam zadovoljan rezultatom i prolaskom u plej of, ali bih volio i da smo igrali kao u pripremnom periodu, iako smo tada gubili utakmice", rekao je Stanojević poslije pobjede od 2:1 u Helsinkiju, gdje su crno-bijeli izborili učešće u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona.

"Volim da pored dobrog rezultata moj tim lijepo igra, ali vjerujem da ćemo uskoro igrati i pobjeđivati na malo drugačiji način, jer nije bitno samo ući među fudbalsku elitu, već treba i igrati na visokom nivou", pojasnio je Stanojević svoju izjavu.

Partizan je pobijedio i u prvom meču sa Helsinkijem u Beogradu prije sedam dana. Tada je bio još ubjedljiviji i slavio je sa 3:0, ali sigurne pobjede nisu opustile trenera Partizana.

"Mogu samo da konstatujem da smo u oba meča imali sreću da postignemo golove u pravo vrijeme ili, što bi se reklo, u ranoj fazi meča. Ne smijem ni da pomislim šta bi bilo da to nismo uspjeli", naveo je Stanojević.

Crno-bijelima sada preostaje da sačekaju petak i žrijeb u Nionu kada će saznati ime protivnika sa kojim će se boriti za prvi plasman u Ligu šampiona poslije sezone 2003/2004.

"Pred nama je mukotrpan rad kako bismo se što pre oporavili od povreda i dostigli željeni nivo igre kojem težim", istakao je Stanojević.

(Beta - foto: FK Partizan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC