• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidić: Vratićemo titulu

"Proletos su nas povrede osakatile, ali mislim da to ne može ponovo da se dogodi. Ako ostanemo zdravi, jurišaćemo na trofeje u svim takmičenjima".

 Vidić: Vratićemo titulu Izvor: MONDO

Mančester junajted prošlu sezonu je završio sa bodom manje od Čelsija, čime je propustio šansu da postane prvi klub koji je Premijer ligu osvojio četiri puta uzastopno.

Rasterećen potpisivanjem novog ugovora, Nemanja Vidić je odlično raspoložen uoči nedeljne utakmice za Komjuniti šild (praktično Superkup Engleske) i poručuje da će "crveni đavoli" vratiti titulu u svoje vitrine.

"Bilo je teško ostati na drugom mjestu, naročito sa tako malom razlikom, ali pred nama je nova sezona. Moramo da zaboravimo prethodnu sezonu, kao i tri sezone prije nje, kada smo mi bili prvaci. Uvjeren sam da smo jači nego što smo bili", rekao je Vidić.

Dvadesetosmogodišnji štoper i sam je dugo bio povrijeđen prošle zime, o Riju Ferdinandu da ne govorimo. Ser Aleks Ferguson je na pojedinim utakmicama morao da pošalje Kerika i Flečera da "glume" centarhalfove, pošto u tim danima nije mogao da računa ni na O'Šeja, Evansa, Brauna i Gerija Nevila.

"Dolaskom Smolinga iz Fulama imamo veći izbor na tim pozicijama. Proljetos su nas povrede osakatile, ali mislim da to ne može ponovo da se dogodi. Ako ostanemo zdravi, jurišaćemo na trofeje u svim takmičenjima".

Vidić je istakao da nije toliko važno hoće li Junajted pobijediti Čelsi u nedjelju, jer je u pitanju ipak polurevijalna utakmica.

"Najvažnije je ko će biti na kojoj poziciji u maju sljedeće godine. Mislim da je naš menadžer odlučio da odmori nekoliko igrača, kako bi bili svježiji u decembru i januaru. To je bio period u kojem smo prošle sezone zaradili većinu povreda. Valjda ćemo sada imati više sreće".

Vidić je ponovio da nijednog trenutka nije želio da napusti Old Traford, niti je bilo kada izjavio da želi da ode, mada se o tome naširoko pisalo.

Reprezentativac Srbije u srijedu je prvi put nastupio na jednoj pripremnoj utakmici, ali u pobedi nad selekcijom Irske lige od 7:1 praktično nije imao posla.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC