• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dostanić: Kriv sam... Donio sam odluku

Trener Zvezde preuzeo odgovornost za neuspjeh, ali o svom narednom potezu ne želi da priča dok ne obavijesti čelnike kluba.

 Dostanić: Kriv sam... Donio sam odluku Izvor: MONDO

Crvena zvezda je završila ovosezonsku evropsku misiju. Remi u Bratislavi sa Slovanom (1:1) nije bio dovoljan za plasman u poslednju rundu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Ratko Dostanić je izjavom poslije utakmice nagovestio koji mu je sledeći potaz.

"Preuzimam odgovornost i prihvatam krivicu za naš neuspjeh u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Već sam donio odluku (šta mi je činiti), ali ću prvo obavijestiti upravu kluba o tome", rekao je Dostanić poslije neuspjeha u Bratislavi, a prenio "Blic".

Trener crveno-bijelih smatra da je njegov tim zaslužio da nastavi evropsku odiseju, ali da nije zbog poraza u Beogradu u prvom meču.

"Htio bih da čestitam Slovanu na ostvarenom uspjehu, ali i da kažem da sam zadovoljan izdanjem mojih izabranika. Zaslužili su da ostanu na evro-sceni, u Bratislavi smo pokazali da imamo kvalitet. Više nas od ovog ishoda boli poraz u prvom meču. Uz to, bolna je i činjenica da smo u završnici propustili da damo gol koji je mogao da nam omogući produžetke", zaključio je Ratko Dostanić.

Trener Slovana, Jozef Jankeh, žali za pobjedom.

"Odlično smo počeli utakmicu i odmah dali gol što je bila prilika da iskoristimo pritisak na protivnika da ranije prelomimo meč. Šteta je što do kraja prvog dijela nismo dali još jedan, jer je nastavak pokazao da Zvezda nije naivan tim. Znali su šta hoće, a mislim da im je poslije rano primljenog gola dobro došla pauza zbog nestanka struje. Bilo je kao u košarci, jer smo dobili priliku da dodatno popričamo sa igračima i šteta je što to nismo iskoristili da navijačima poklonimo još jedan trijumf", ocijenio je Jankeh.
Reprezentativac BiH Mario Božić pri nedavnom gostovanju u Beogradu deklarisao se kao "veliki zvezdaš", ali je sa Slovanom bio koban po crveno-bele.

"Znali smo da je Zvezda isuviše dobar tim da bi dva meča za redom odigrao slabo. Bili su bolji nego u prvoj utakmici i zbog toga nam je mnogo drago što smo uspjeli da ih eliminišemo. Meni je lično žao zbog kartona, možda je bilo i malo prestrogo, ali sam jako zadovoljan, ovo je veliki trijumf za nas", poručio je Božić.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC