• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rnić za MONDO: Zašto baš Partizan?!

Defanzivac Anderlehta žali što je žrijeb bio nemilosrdan prema njemu - nikako nije želio da igra protiv "svojih".

 Rnić za MONDO: Zašto baš Partizan?! Izvor: MONDO

Nemanja Rnić je imao samo jednu želju pred žrijeb za plej-of za Ligu šampiona - da ne igra protiv svog Partizana. Međutim, vijesti iz Niona su ga uzdrmale, sa Anderlehtom će morati na megdan klubu u kome je ponikao, bio kapiten...

"Nikako nisam želio da se sretnu Anderleht i Partizan. Baš je bezveze. Bolje bi bilo da smo se našli u grupi", počeo je desni bek belgijskog šampiona priču za MONDO.

"Drago mi je što ću doći u Beograd, vidjeti prijatelje, ali ako budem morao da igram... Moraću da igram, šta ću", dodao je 25-godišnji Rnić.

U četiri ovosezonske utakmice Anderlehta samo je jednu počeo u prvom timu, a jednom je ušao u igru sa klupe. Sudeći prema tome, moguće je da ga trener Ariel Jakobs neće tjerati da igra protiv crno-bijelih.

"Pratim sva dešavanja u Partizanu, stalno gledam utakmice. Možda Anderleht jeste favorit na papiru, ali u Ligi šampiona se nikad ne zna. Pa i mi smo bili favoriti protiv Artmedije, a ispali smo", podsjetio je Rnić na period kada je igrao za Partizan (do 2008. kada je prešao u Anderleht).

"Neće biti lako u ovom dvomeču. Biće velike borbe. Za Anderleht je dobro što u prvom meču gostujemo, jer u ovakvim duelima često presuđuje gol u gostima, a i pred revanš kod kuće znaš na čemu si".

U trofejnom klubu iz Brisela trenutno ne žele da pridaju važnost utakmicama sa Partizanom.

"Rekli su nam da koncentrišemo na subotnji prvenstveni meč. Vjerovatno ćemo naredne nedjelje više pominjati Partizan".

Ipak, saigrači su ga ispitivali o prvaku Srbije.

"Zanimalo ih je kakva je ekipa, kakva je atmosfera na stadionu... Naravno, sve sam im najljepše rekao o Partizanu i njegovim navijačima".

Rnić zna kakav će ambijent biti u Humskoj 1. A kakav će dočekati ekipu Aleksandra Stanojevića u Briselu na stadionu Konstant Vanden Stok?

"Stadion je uvijek pun, bilo da se igra prvenstvena ili utakmica Lige šampiona. Anderleht nema navijače organizovane u grupe već spontano prave buku učestvujući u igri, a stadion je akustičan", zaključio je Nemanja Rnić.

Za sve igrače oba kluba predstojeći dvomeč će imati ogromnu važnost, a sigurno je da će za Nemanju Rnića ipak imati posebnu "specifičnu težinu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC