• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđena kazna Antiću!

Članovi Komisije za žalbe FIFA poslali negativan odgovor na žalbu Fudbalskog saveza Srbije, koja se odnosila na suspenziju Radomira Antića.

 Potvrđena kazna Antiću! Izvor: MONDO

Time je potvrđeno da aktuelni selektor neće moći da vodi reprezentaciju Srbije na četiri utakmice.

Disciplinska komisija FIFA 3. jula je donijela odluku o kažnjavanju Antića, zbog navoda urugvajskog sudije Horhea Larionde, da ga je strateg "orlova" vrijeđao po završetku utakmice Srbija - Australija na Mundijalu u Južnoj Africi.

Antić će moći da vodi reprezentaciju na prijateljskom okršaju sa Grčkom 11. avgusta, pošto se kazna odnosi samo na takmičarske utakmice. U konkretnom slučaju, to su mečevi kvalifikacija za EURO 2012, protiv Farskih Ostrva i Slovenije u septembru, odnosno Estonije i Italije u oktobru.

FSS je izrazio "razočaranje odlukom" i nagovijestio skori rasplet slučaja koji već mjesec dana potresa srpski fudbal. Naravno, ključno pitanje je da li Antić ostaje na funkciji koju je obavljao u prethodne dvije godine.

"Očekivali smo da će nadležni imati više sluha i bar ublažiti izrečenu kaznu selektoru Srbije. Narednih dana biće obavljene konsultacije na odgovarajućim nivoima FSS, a o donesenim zaključcima obavijestićemo javnost".

Žalbu FSS odbilo je tročlano vijeće Komisije za žalbe, u sastavu: predsjedavajući Leri Musenden sa Bermuda, zamjenik predsjedavajućeg Ahmad sa Madagaskara i član Rendal Kanlif iz Guama.

U obrazloženju se navodi da su članovi pomenutog vijeća održali sednicu 29. jula (telefonskim putem) i donijeli odluku, koja je FSS dostavljena tek u petak, 6. avgusta, oko 18 časova!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC