• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Hoćete Skupštinu? Ja ću je zakazati!

Predsjednik Crvene zvezde izjavio je poslije ekspresnog kraja evropske priče za ovu sezonu, da mirno spava jer daje sve od sebe.

 Lukić: Hoćete Skupštinu? Ja ću je zakazati! Izvor: MONDO

"Nemam problem da odem, to sam već rekao. Ako neko misli da može brže i bolje u ovim uslovima, prepustiću mu mesto. Čujem da 'zvezdaši' i navijači traže vanrednu Skupštinu. Zakazaću im je bez problema, pa neka mi sude", rekao je Lukić, a prenose "Večernje novosti".

"Radimo maksimalno u interesu Zvezde. Istovremeno plaćajući skupe cehove prošlih garnitura, pokušavamo da vratimo klub na njegove pozicije, u svakom smislu. Mirno spavam, znajući da i ja i moji saradnici dajemo sve od sebe", dodao je on.

Lukić je objasnio da je igranjem u Ligi Evrope mogao da se zaradi ozbiljan novac, ali da ispadanje neće predstavljati udarac već potpisanim sponzorskim ugovorima.

"Ispadanje jeste veliki udarac za finansije našeg kluba. Međutim, naučili smo da radimo u oskudici, tako da nam neće biti prvi put".

"Sponzorske ugovore nismo pravili u vrijeme kada smo imali rezultate i njihova validnost apsolutno ne zavisi od rezultata. Trofejima i plasmanom u Ligu Evrope samo smo mogli dodatno da ih pospješimo".

Prvi čovjek Zvezde žali što se ekipa u prvoj utakmici nije borila kao u četvrtak u Bratislavi i dodaje da je nedostajalo još dvije nedjelje priprema za igrače koji su kasnije došli - Koromana, Milovanovića i Tošića.

"Ostaje veliki žal, ali nemam igračima šta da zamjerim, pošto su dali sve od sebe u ovom momentu".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC