• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbija bez kompletnog veznog reda sa Mundijala

Od trojice startnih vezista iz Rusije - jedan je odstranjen, drugi odustao pre, a treći posle prozivke selektora Krstajića.

Od trojice startnih vezista sa prethodnog Mundijala, Mladen Krstajić ovog juna neće imati nijednog u timu za mečeve sa Ukrajinom i Litvanijom.

Selektor se razišao sa Lukom Milivojevićem još tokom Svetskog prvenstva i od tada ga nije više zvao u Staru Pazovu, u koju nije doputovao povređeni Nemanja Matić, a potom smo na okupljanju "orlova" za nastavak kvalifikacija za EURO 2020 saznali da, takođe zbog povrede, ni Sergej Milinković-Savić neće biti u timu.

KOLAROV O CRVENOJ ZVEZDI:
KAO ŠTO JE TERZIĆ I REKAO...

"Zbog povrede nećemo moći da računamo na Milinković-Savića, on je otpao. Ostalih 25 igrača su tu i zdravi su što je najbitnije. Momci su došli sa voljom i željom bez obzira na sezonu koja je bila iscrpljujuća", izjavio je Krstajić tokom "press" konferencije ovog ponedeljka popodne u "Kući fudbala".

Naš tim u petak uveče igra protiv Ukrajinaca u Lavovu u drugom, a narednog ponedeljka sa Litvanijom u Beogradu u trećem kolu Grupe B, koju smo "otvorili" vrednim remijem sa Portugalom u Lisabonu krajem marta.

S obzirom na to da smo u pet utakmica sa Ukrajinom doživeli isto toliko poraza uz gol-razliku 1:9, selektor će za neugodnije od dva gostovanja na startu kvalifikacija morati da pronađe novi trio veznih fudbalera za svoj sistem 4-2-3-1.

"To je sastavni deo posao, voleo bih da su svi zdravi, ali šta je tu je. Osmorica su nam falilia protiv Nemačke i Portugalije, pa smo igrali".

Krstajić ističe da veoma respektuje Ukrajinu.

"Ukrajina nam je uz Portugaliju najveći rival. Idemo tamo da ne izgubimo meč, imamo ideje i biće razlike u odnosu na Nemačku i Portugaliju".

Uskoro opširnije...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC