• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson prekida bojkot BBC?

Čuveni trener od 2004. godine bojkotuje najveću britansku medijsku kuću BBC. Zbog pritisaka i prijetnji novčanim kaznama moguće pomirenje.

 Ferguson prekida bojkot BBC? Izvor: MONDO

Aleks Ferguson već punih šest godina ne daje izjave za Bi-Bi-Si (BBC). Bojkot menadžera Mančester junajteda prema čuvenoj medijskoj kući mogao bi da bude prekinut na početku nove sezone.

Poznati menadžer izložen je strahovitom pritisku rukovodstva Premijer lige i udruženja trenera (LMA), koji od Škota zahtijevaju da počne da komunicira sa novinarima najveće britanske medijske kuće.

Mančester junajted dobio je pismo od dvije organizacije u kojem se ističe da će Ferguson, kao i klub, morati da se suoče sa nizom kazni ukoliko jedan od najuspješnijih trenera na Ostrvu nastavi da ignoriše emisije "Match of the Day" i radijske emisije BBC. Do sada su izjave umjesto Fergija davali njegovi pomoćnici.

Pitanje je da li će Ferguson pristati na ucjene i da li će na kraju popustiti pod pritiskom. "Gardion" piše da je menadžer blizu da popusti jer će novčane kazne biti drastične.

On se odlučio za bojkot 2004. godine nakon što je BBC napravio dokumentarni film "Panorama" u kojem je u vrlo negativnom kontekstu pomenut Aleksov sin Džejson Ferguson, koji je u to vrijeme bio fudbalski agent.

"Oni (BBC) su napravili priču o Džejsonu punu neistina. Mnogo toga je izmišljeno. Bio je to strašan napad na mog sina, ali i pored svih laži izvinjenje nisam dobio. Njih nije briga da li ćete da ih tužite, jer su dobro osigurani", rekao je Ferguson.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC