• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin na Marakani? Ili možda Božović?

Aleksandar Kristić bi mogao i da ostane na duže vrijeme trener Zvezde, jer postoje prepreke do dogovora sa glavnim kandidatima uprave.

 Muslin na Marakani? Ili možda Božović? Izvor: MONDO

Slavoljub Muslin, Miodrag Božović i Aleksandar Kristić spominju se kao trojica trenera koji imaju jednake šanse da u predstojećem periodu budu šef stručnog štaba Crvene zvezde . Beogradska sportska štampa još spominje imena Aleksandra Jankovića, Radovana Đuričića i Dejana Đurđevića.

Rukovodstvo Zvezde je poslije odlaska Ratka Dostanića sa klupe povjerenje ukazalo dosadašnjem pomoćnom treneru Aleksandru Kristiću, međutim apostrofira se da bi kum predsjednika crveno-bijelih Vladana Lukića trebalo samo da "premosti" period do dolaska novog trenera.

Talentovani mladi trener bi mogao i da ostane dugoročnije rješenje, imajući u vidu da postoje prepreke rezaličite prirode do konačnog dogovora sa trenutno glavnim kandidatima uprave Crvene zvezde.

Slavoljub Muslin je slobodan, ali i traži maksimalna ovlašćenja vezana za ekipu, piše "Sportski žurnal" . Njegov izbor, iako ga neki u klubu smatraju najvećim garantom za uspjeh, jer je sa Zvezdom u dva mandata osvojio tri titule i dva kupa, vjerovatno bi uticao na smanjenje ingerencija Ivana Adžića, koji u ovom momentu ima maksimalnu podršku Lukića.

Muslin ne odbacuje Zvezdu iz budućih planova i otvoreno kaže da ga interesuje posao tim menadžera. Iskusni trener ističe da ga još niko od čelnih ljudi kluba iz Ljutice Bogdana nije zvao, ali da je on spreman za razgovor.

"Zna se na čemu sam insistirao prije nekoliko godina. Dakle, ukoliko se na Marakani želi nešto više, bolje i kvalitetnije, onda je neophodno da se napravi zaokret u organizaciji vođenja sportskog dijela", izjavio je Slavoljub Muslin za "Sport".

Prema pisanju "Žurnala" spekuliše se da glas za Muslina daju ljudi, koji su uticali na dolazak Gasproma, baš zbog ranijih uspjeha na klupi crveno-bijelih, uz isticanje da novac ne bi bio problem.

Miodrag Božović je želja najužeg rukovodstva, uključujući i sportskog direktora Ivana Adžića, još iz perioda promjene Vladimira Petrovića Pižona, ali je njegov ugovor sa moskovskim Dinamom velika prepreka.

Postoje indicije da bi popularni Grof bio već postavljen da nije vezan za ruski klub, pa se čeka eventualni epilog, s obzirom da se nagađa da bi moglo da dođe do razlaza.

"Na Marakanu uvijek i rado, ali ovog ljeta transfer nije realan. Imam ugovor sa Dinamom koji je na snazi sljedeće tri godine", rekao je Grof Božović za "Sport".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC