• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta Kapelo misli o Runijevom divljanju

"Runi, ti si idiot! ", navodno je Fabio Kapelo rekao jednom od najboljih fudbalera Engleske kada je vidio paparaco fotke kako napadač Mančester junajteda vrši malu nuždu po ulici.

 Šta Kapelo misli o Runijevom divljanju Izvor: MONDO

Prema pisanju engleskog tabloida "San", italijanski trener je bio van sebe kada je ugledao fotografije Runija sa cigaretom u ustima i "muškosti" u ruci na sred ulice.

Navodno, Kapelo je toliko ljut da jedva čeka okupljanje "Gordog Albiona" u ponedjeljak kako bi 25-godišnjem Vejnu Runiju rekao šta misli o njegovom ponašanju van travnatog terena.

"Fabiju se smrklo pred očima kada je vidio te slike na kojima Runi banči ispred noćnog kluba u 5.30 sati ujutro. To što je Vejn uradio je jednostavno neprihvatljivo za njega i to će mu reći u lice", otkrio je neimenovani izvor iz Saveza.

I sam Fabio Kapelo je potvrdio da će održati nasamo sastanak sa Vejnom Runijem, ali i javno osudio ponašanje fudbalera.

"Pročitao sam nešto u Runiju u španskim novinama, kao i to da Aleks Ferguson nije baš najsrećniji zbog toga", izjavio je Kapelo.

"Pričaću sa Runijem, kao što to uvijek radim sa igračima. Oni moraju da zapamte da su veoma važni navijačima i da zbog toga moraju da budu pažljivi. Kada se budem sreo sa Runijem podsjetiću ga da to što je uradio nije dobro", dodao je Fabio Kapelo, koji je i početkom godine imao javni skandal sa jednim od ključnih igrača u njegovom timu (slučaj Džon Teri i bivša verenica Vejna Bridža).

Fudbalska reprezentacija Engleske u srijedu igra prijateljski susret sa Mađarskom na Vembliju, ali pitanje je da li će napadač Mančester junajteda uopšte igrati, s obzirom da je tek nedavno počeo da trenira sa ekipom.

Uprkos tome Fabio Kapelo ga je pozvao u nacionalni tim, vjerovatno prevashodno da bi mu očitao bukvicu zbog bahatog ponašanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC