• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov: Šta je smiješno?!

Novi član Mančester sitija objasnio engleskim novinarima da ima ozbiljan izraz lica, jer ne smatra da je na fudbalskom terenu ništa ne izaziva smijeh.

 Kolarov: Šta je smiješno?! Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov siguran je da će njegova nova ekipa u ovoj sezoni nadmašiti gradskog rivala i preuzeti epitet "gazde" u gradu, čime će on nadmašiti svog zemljaka Nemanju Vidića.

"Znam da je Junajted uspješan, ali siguran sam da ćemo mi postati bolji od njih i da ćemo jednog dana postati i veći od njih", rekao je bivši fudbaler rimskog Lacija koji je nedavno prešao u redove "građana" za 16 miliona funti.

Srpski defanzivac bio je velika želja Intera i Reala. Predsjednik Lacija Klaudio Lotito uspeo da odbije njihove napade, ali ne i prebogatog Sitija. Transferom je zadovoljan i sam Kolarov.

"Imao sam priliku da odem u druge klubove, ali sam odlučio da dođem u Mančester, jer mogu da vidim da Siti raste. Tim je veoma jak i imamo šansu da osvojimo nešto ove godine", uvjeren je Saša Kolarov i dodao:

"U narednih nekoliko godina želimo da osvojimo Premijer ligu i Ligu šampiona. To je razlog zašto sam ovdje. Veoma sam zadovoljan svojim izborom".

Srpskog Roberta Karlosa su pitali koliko se nada da će igrati s obzirom da je na njegovoj poziciji Vejn Bridž standardni prvotimac, a on je diplomatski odgovorio:

"Nisam tip koji dovodi u pitanje odluke menadžera".

Engleski novinari su primijetili da poput Roberta Manćinija, kada se preselio iz Italije, i Aleksandar Kolarov ima sumoran izraz lica.

"Ljudi kažu da se ne smijem mnogo, ali u pitanju je samo moje lice. U svakom slučaju, ne mislim da na fudbalskom terenu postoji nešto što izaziva smijeh", rekao je sasvim ozbiljno 25-godišnji Kolarov.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC