• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Adamidis: Zaštitićemo Bajevića

Predsjednik atinskog Aeka osudio je napad navijača na Dušana Bajevića i najavio da će uprava kluba učiniti sve da zadrži srpskog trenera.

 Adamidis: Zaštitićemo Bajevića Izvor: MONDO

"To je sramota za AEK. Klub će učiniti sve kako bi zaštitio i zadržao trenera Bajevića. To što se desilo je neprihvatljivo", rekao je Stavros Adamidis za radio "NovaSport FM".

Grupa navijača atinskih žuto-crnih napala je i vrijeđala Bajevića pred kraj prijateljske utakmice sa drugoligašem Kaliteom, koju je AEK u subotu izgubio rezultatom 2:1.

Bajević (61) je pokušao da napusti teren, ali su ga navijači okružili. On je tokom incidenta pokušao da se odbrani, međutim, dobio je nekoliko udaraca u glavu, poslije čega je pao na teren.

Grčki mediji prenijeli su da su navijači, navodno, nezadovoljni radom bivšeg trenera Crvene zvezde, ali i da ne mogu da mu zaborave to što je svojevremeno trenirao gradskog rivala Olimpijakos.

"Razgovarao sam sa Bajevićem, on je šokiran. Ali, nećemo ga pustiti da ode. Pozivamo prave navijače Aeka da oslobode klub ovih problema", rekao je Adamidis.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC