• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER BIH:Rudar slavio u Širokom Brijegu!

Fudbaleri Rudar Prijedora priredili najveće iznenađenje drugog kola Premijer lige BiH pobjedom nad Širokim Brijegom u gostima 2.1.

 PREMIJER BIH:Rudar slavio u Širokom Brijegu! Izvor: MONDO

Fudbaleri Rudar Prijedora napravili su najveće iznenađenje u dosadašnjem dijelu Premijer lige BiH. Rudar je  savladao jednog od favorita za titulu šampiona Široki Brijeg u gostima 2:1. Široki je vodio golom Tepića iz 28. minuta i kontorilasao meč te se činilo da pobjeda neće izmaći. Ipak gosti su iskoristili uspavanost domaćina i za samo četiri minuta došli do prekoreta golovima Kovačevića i Kantara.


Iako suočena sa mnogim problemima, koji su kulminirali prije dva dana ostavkom trenera Milana Gutovića, koga je zamijenio njegov pomoćnik Dragan Bjelića Slavija je uspjela da savlada Sarajevo na domaćem terenu. U finišu prvog poluvremena bivši član "bordo" tima Oglečevac je donio veliku radost domaćim navijačima. Početkom drugog dijela kapiten Slavije Bojan Regoje je zaradio drugi žuti karton, što su gosti znali da iskoriaste i preko Arsenijevića, koji postiže gol iz penala dolaze do izjednačenja.

Da ekipe ostanu ravnpravne na terenu pobrinuo se igrač Sarajeva Todorović, koji kao i Regoje dobija drugi žuti karton. Ovu situaciju domaćin koristi i preko perišića, koji je postigao gol u finišu meča stiže do tri vrijedna boda.


Čelik je u jednom od najzanimnljivijih mečeva drugog kola bio bolji od Zrinjskog 2:1. Na otvaranju meča Zoran Baković je iz slobodnog udarca donio prednost svom timu. Do kraja je Čelik do drugog gola došao uz dosta sreće pošto je golman gostiju Melher postigao autogol. Do kraja su gosti preko Landrića uspjeli da postignu počasni pogodak.

Aktuelni šampion Željezničar dugo je lomio otpor Zvijezde na domaćem trenu, a onda za samo par minuta riješio pitanje pobjednika. Najprije je Bešlija u 68. minutu zatresao mrežu gostiju, a Višća je tri minuta kasnije potvrdio trijumf.

PREMIJER LIGA BIH 2. KOLO

Slavija - Sarajevo 2:1
/Oglečevac 40, Perišić 87- Arsenijević 74/

Željezničar - Zvijezda 2:0
/Bešlija 58, Višća 61/

Čelik - Zrinjski 2:1
/Brković 5, Melher (ag) 70-Landrić 84/

Široki Brijeg - Rudar Prijedor 1:2
/Topić 28-Kovačević 69, Kantar 73 /

subota
Leotar – Olimpik 0:1
/Suljević 41/

Sloboda – Travnik 2:0
/Jogunčić 15, Smajlović 18/

Drina - Borac 0:2
/Stajić 59, Mikić 88 /

Velež – Budućnost 2:0
/Okić 40, Zaimović 62/


(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC